Και όμως ο Κώστας Αχ. Καραμανλής, θα είναι ξανά υποψήφιος με τη ΝΔ!

featured image


Πριν καλά καλά στεγνώσουν τα… κροκοδείλια δάκρυα που έχυσε ο Κώστας Αχ. Καραμανλής, «αναλογιζόμενος» τις ευθύνες του για τη μεγαλύτερη σιδηροδρομική τραγωδία στην ιστορία της χώρας, ετοιμάζεται να διεκδικήσει εκ νέου την ψήφο των Σερραίων, για λογαριασμό της Νέας Δημοκρατίας στις προσεχείς κρίσιμες βουλευτικές εκλογές!

Συγκεκριμένα, όπως δήλωσε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, κατά τη διάρκεια της σημερινής ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, «ο κ. Καραμανλής παραιτήθηκε αναλαμβάνοντας γενναία την πολιτική ευθύνη. Από την πλευρά της ΝΔ και του κ. Καραμανλή δεν υπάρχει πρόθεση να μην είναι υποψήφιος στις βουλευτικές εκλογές».



Όπως τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, «η ανάληψη της πολιτικής αντικειμενικής ευθύνης, παρότι υπάρχει αλληλουχία γεγονότων και διαχρονικών παθογενειών, είναι πράξη που τιμά τον κ. Καραμανλή στο επίπεδο αυτό». Φυσικά, για μια ακόμη φορά δεν υπήρξε απάντηση για το πότε ακριβώς θα γίνουν αυτές οι εκλογές, καθώς ο κ. Οικονόμου είπε ότι «το ζήτημα αυτό σε αυτή τη φάση δεν απασχολεί καθόλου τον πρωθυπουργό»,

Αξίζει, πάντως, να αναφερθεί πως, πλέον, πυκνώνουν οι φήμες πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης φέρεται να έχει… κυκλώσει την 21η Μαΐου στο ημερολόγιό του.

  • Δείτε τη σχετική δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου:





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Από το Blogger.