Σε απόγνωση ο Τούρκος - Νέα αποχώρηση βόμβα στο Survivor μετά τον Σχίζα - Πιέσεις να αλλάξει γνώμη!

featured image


Άνω-κάτω το ριάλιτι τις τελευταίες ώρες, καθώς η οικειοθελής αποχώρηση του περσινού νικητή, φέρνει ντόμινο εξελίξεων στον Άγιο Δομίνικο…

Οι διαρροές που καταφτάνουν από τον Άγιο Δομίνικο είναι πολλές και οι εξελίξεις φαίνεται ότι είναι ραγδαίες στο ριάλιτι επιβίωσης στο ΣΚΑΪ αφού μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Στάθη Σχίζα την οποία παρακολουθήσαμε χθες το βράδυ στο Συμβούλιο του νησιού οι φήμες θέλουν κι άλλον παίκτης της κόκκινης ομάδας να έχει ζητήσει να αποχωρήσει από το νησί.

Την ώρα που ο Τριαντάφυλλος ξεσκίζει κυριολεκτικά την Ελευθερία Ελευθερίου με ανάρτηση του στο instagram αποκαλύπτοντας όλα αυτά που η τραγουδίστρια έχει κάνει ότι τα κάνει για τα λεφτά την ίδια ώρα το κλίμα στην ομάδα των διάσημων είναι εκρηκτικό και όλα δείχνουν ότι πηγαίνουμε προς διάλυση.

Σε αυτό το άρθρο θα σας αποκαλύψουμε δύο spoiler. Το ένα αφορά τον παίκτη ο οποίος ζήτησε να αποχωρήσει μετά το Στάθη Σχίζα και δεν είναι άλλος από τον Σπύρο Μαρτίκα,  ο οποίος εξέφρασε στην παραγωγή την επιθυμία να αποχωρήσει και να επιστρέψει πίσω στην Ελλάδα με τις διαρροές να αναφέρουν ότι μέχρι και αυτή τη στιγμή που μιλάμε η παραγωγή προσπαθεί να τον μεταπείσει.



Φυσικά και αυτό μπορεί να είναι ένα ακόμα σχέδιο Μαρτίκα για να εκβιάσει καταστάσεις και για να παραμείνει ακόμα περισσότερο στο νησί, αφού αγωνιστικά δεν υπάρχει περίπτωση να τον δούμε να αλλάζει, ούτε να γίνεται καλύτερος παρά μόνο χειρότερος.

Από δικηγόρος της ελευθερίας Ελευθερίου τώρα γίνεται κατήγορος της όπως είπαμε και στο τρέιλερ το οποίο έδωσε στη δημοσιότητα το κανάλι για το σημερινό επεισόδιο του Survivor All Star και για μία ακόμα φορά ο φαρμακοποιός από το Κερατσίνι καταφέρνει να προκαλέσει αναταραχή και να φέρει ραγδαίες εξελίξεις το τηλεοπτικό ριάλιτι του ΣΚΑΪ.

Το δεύτερο spoiler θα σας αποκαλύψουμε είναι για την νικήτρια ομάδα της δεύτερης ασυλίας, μία δεύτερη ασυλία την οποία πρόκειται να παρακολουθήσουμε αύριο Δευτέρα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με το Survivor spoiler που έχουμε στα χέρια μας η ομάδα που θα χάσει τον δεύτερο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας είναι ξανά η κόκκινη κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να δώσουνε αυτομάτως δύο νέους παίκτες και υποψήφιος προς αποχώρηση το βράδυ της Δευτέρας το συμβούλιο του νησιού.

Φυσικά με μεγάλη αγωνία περιμένουμε να δούμε ποια θα είναι οι δύο νέοι υποψήφιοι οι οποίοι θα πλαισιώσουν την Ελευθερία Ελευθερίου η οποία θα βγει σήμερα το βράδυ στο τάκο από την κόκκινη ομάδα.

Οι πρώτες πληροφορίες πάντως λένε ότι ο δεύτερος υποψήφιος παίκτης της κόκκινης ομάδας για αποχώρηση από το νησί θα είναι η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Πηγή: tvfreaks.gr





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Από το Blogger.