Λεφτά υπάρχουν! Πλήρωσαν 161.000 ευρώ για να φάνε τις «χρυσές» μπριζόλες του τούρκου Νουσρέτ

featured image


Ποικίλα σχόλια προκάλεσε η ανάρτηση μίας απόδειξης στο Instagram από τον διάσημο Τούρκο σεφ, Νουσρέτ, που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό ως Salt Bae.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του παραστατικού, το… μεγάλο φαγοπότι έλαβε χώρα στο κατάστημα του διάσημου Τούρκου σεφ στο Άμπου Ντάμπι και ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ώρες.

Εκστασιασμένος ο Νουσρέτ από το ύψος του λογαριασμού που έφτασε τα 161.550 ευρώ, όσο δηλαδή θα μπορούσε να κοστίζει ένα διαμέρισμα 80 τ.μ στην Αθήνα, ανάρτησε το σχετικό έγγραφο, γράφοντας ότι «η ποιότητα δεν είναι ποτε ακριβή».

Την άποψή του ωστόσο δεν φάνηκε να συμμερίζονται όλοι οι ακόλουθοί του, καθώς αρκετοί ήταν εκείνοι που άσκησαν κριτική για την ενέργειά του.

«Το πιο υπερεκτιμημένο μέρος» σχολιάζει ένας ακόλουθός του. «Ξεκάθαρη ληστεία» σχολιάζει ένας άλλος.

Δείτε μερικά από τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση του Νουσρέτ:



Πάντως ο Νουσρέτ απέφυγε να αποκαλύψει ποιος οι ποιοι ήταν εκείνοι που πλήρωσαν το εξωφρενικό ποσο των 161.550 ευρώ για να φάνε στο μαγαζί του.

Εκτός από τα ορεκτικά και τις «χρυσές» μπριζόλες ο πελάτης άνοιξε και δυο μπουκάλια κρασί Petrus 2009 και πλήρωσαν σε ντιράμ 200.000 (52.541 ευρώ). Αυτό το κρασί στη κάβα (αν το βρεις) έχει 6.000 ευρώ το μπουκάλι.

Η περιγραφή αυτού του κρασιού θα μπορούσε να περιοριστεί στις λέξεις “100 στα 100 από τον Robert Parker”! Ωστόσο, αυτό δεν έγινε, προφανώς, τυχαία, καθώς πρόκειται για κρασί με απαράμιλλη έκφραση στη μύτη και τέλεια δομή στο στόμα, με σωστή διάρκεια.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Από το Blogger.