Η απόλυτη ανατροπή – Έξαλλος Ατζούν “τέλειωσε” κορυφαίο παίκτη από το “Survivor”

featured image


Ο Τούρκος είναι πολύ ενοχλημένος μαζί του και παρότι θεωρούνταν από τα φαβορί για να φτάσει μέχρι τον τελικό, τον… έκοψε από την αποστολή για τον Άγιο Δομίνικο.

Εκπληξη όχι από την πλευρά της συμμετοχής, αλλά αντίθετα, της μη συμμετοχής. Ο Ατζούν Ιλιτζαλί έχει ήδη στα χέρια του τη λίστα με τους 30 προτεινόμενους, εκ των οποία οι 24, 12 άντρες και 12 γυναίκες, θα μπουν πρώτοι στους στίβους μάχες για να διεκδικήσουν από τις 8 Γενάρη τον τίτλο του All Star Survivor.

Ο Τούρκος παραγωγός έχει ξεκαθαρίσει εκ των προτέρων τόσο το ποιοι είναι άκρως απαραίτητοι για να μπουν στο Survivor All Star, όσο και το ποιοι δεν τον προβληματίζουν αν δεν μπουν. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές μας, σε αυτή τη λίστα υπάρχει ένα πολύ γνωστό όνομα.



Σήμερα θα αποκαλύψουμε τον πρώτο πρώην παίκτη που δεν υπολογίζεται για το Survivor All Star.

Ο λόγος γίνεται για τον Αρη Σοϊλέδη, ο οποίος με τα σημερινά δεδομένα κι εφόσον δεν προκύψει κάποια δραματική ανατροπή στα «θέλω» του Ατζούν, μένει εκτός Survivor All Star.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα αίτια αυτής της απόφασης του παραγωγού του Survivor έχουν να κάνουν καθαρά με τα αγωνιστικά κριτήρια, αλλά και θέματα συμπεριφοράς

Κάπως έτσι, λοιπόν, ο Αρης Σοϊλέδης θα παραμείνει στην Ελλάδα και δεν θα μπορέσει να διεκδικήσει τον τίτλο του All Star, τουλάχιστον από την αρχή, διότι ποτέ δεν λες ποτέ σε οτιδήποτε έχει να κάνει με τις αποφάσεις του Ατζούν.

Πηγή: dokari.gr





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Από το Blogger.