36χρονη Θεσσαλονικιά διάλυσε το αμάξι 28χρονου γιατί δεν την ήθελε ερωτικά

featured image


«Το έκανα από αγάπη» δηλώνει εκείνη, με τον 28χρονο να ισχυρίζεται πως την γνωρίζει μόνο εξ όψεως.

Παρόλο που του άφηνε ένα σωρό σημειώματα ερωτικού περιεχομένου στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου του, στα οποία του εξομολογούταν τα αισθήματά της στο πρόσωπό του, εκείνος δεν ανταποκρινόταν στην επιθυμία της να συνάψουν σχέση.

Την ίδια τύχη μάλιστα, φαίνεται να είχαν και οι πολλαπλές προσπάθειές της να τον προσεγγίσει απλώς για να μιλήσουν. Μετά από όλα αυτά, ο πληγωμένος εγωισμός της φαίνεται πως την εξώθησε στα άκρα, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει την αγανάκτησή της στο αυτοκίνητό του, προκαλώντας του εκτεταμένες ζημιές.

Η υπόθεση έφτασε στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης, όπου η 36χρονη καταδικάστηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο σε φυλάκιση 15 μηνών, με τριετή αναστολή, για φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

«Το έκανα από αγάπη για εκείνον», εξομολογήθηκε η ίδια, εξηγώντας τους λόγους για την πράξη της.



Όπως προέκυψε από την κατάθεσή της, ο άνδρας που της είχε κλέψει την καρδιά είναι ένας 28χρονος που μένει ένα δρόμο πιο κάτω από το σπίτι της, στην περιοχή της Τούμπας.

Εκείνος με τη σειρά του ανέφερε ότι γνωρίζει μόνο εξ όψεως τη γυναίκα, καταθέτοντας ότι τον είχε πλησιάσει πολλές φορές χωρίς ωστόσο να της δώσει το παραμικρό δικαίωμα.

Η γυναίκα συνελήφθη το απόγευμα της προηγούμενης Πέμπτης, 17 Νοεμβρίου, όταν έγινε αντιληπτή από περαστικό, καθώς ήταν ξαπλωμένη στην οροφή του οχήματος το οποίο προηγουμένως είχε «διαλύσει», σπάζοντας καθρέφτες, προφυλακτήρες, υαλοκαθαριστήρες, χτυπώντας περιμετρικά τη λαμαρίνα και την οροφή του αυτοκινήτου, και σκίζοντας μέχρι και τα ελαστικά. Όπως κατέθεσε ο αυτόπτης μάρτυρας, ενημέρωσε την αστυνομία περισσότερο επειδή ενδιαφέρθηκε για την υγεία της.

Κατά της παραπάνω απόφασης η 36χρονη άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερη.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Από το Blogger.