«Δοκίμασα τον γάμο αλλά ....»

featured image


Ο Χάρης Ρώμας εμφανίστηκε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» του Mega και έδωσε μια μεγάλη συνέντευξη όπου αναφέρθηκε σε σημαντικά περιστατικά της καριέρας του και της προσωπικής του ζωής.

Αρχικά ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την υποψηφιότητά του για δήμαρχος Χαλανδρίου τονίζοντας ότι: «Όταν και εάν εκλεγώ, θα έχω κλείσει 40 χρόνια στην υποκριτική. Στα 22 μου έπαιξα τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην “Πορνογραφία” του σπουδαίου Μάνου Χατζιδάκι. Κάποια στιγμή, ακόμα κι ως δήμαρχος, μπορεί να κάνω κάτι πολύ ιδιαίτερο ή μικρής διάρκειας, όπως μια ταινία. Γιατί αφήνω την πολύ επιτυχημένη πορεία μου και πολύ περισσότερα χρήματα; Γιατί αποσκοπώ στο να κάνω το Χαλάνδρι πρότυπο δήμο της Ελλάδας. Το μόνο που με δυσαρεστεί είναι ότι οι συνθήκες ανταγωνισμού είναι πιο σκληρές από ό,τι ήταν στην καλλιτεχνική μου ζωή».

Αναφερόμενος στην υπόθεση της 12χρονης και την γνωριμία του με τον παιδεραστή-μαστροπό Ηλία Μίχο, ο Χάρης Ρώμας δήλωσε: «Με ενοχλεί που εργαλειοποιηθηκε ακόμη και το θέμα με τη 12χρόνη από τα Σεπόλια. Ακόμη και φίλος μου να ήταν ο παιδεραστής, είναι δικαίωμά μου να μην ξέρω τη σκοτεινή πλευρά του. Τον παιδεραστή-μαστροπό, το τέρας τον συνάντησα 6 φορές μέσα σε 3 χρόνια σε εκδηλώσεις, αλλά ό,τι και να πεις, αν θέλει κάποιος να το γυρίσει εναντίον σου, θα σου κολλήσει τη ρετσινιά».



Ο κ. Ρώμας μίλησε και για την απώλεια του πατέρα του, λέγοντας ότι: «Θυμάμαι το μεγάλο σοκ, όταν ταξίδευα για τη Σαντορίνη και με φώναξε ο καπετάνιος του πλοίου για να μου πει ότι πέθανε ο πατέρας μου. Ξαναείδα τον πατέρα μου μέσα στο φέρετρο, η απώλεια και ο θάνατος είναι κάτι πολύ οδυνηρό», δήλωσε.

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον γάμο του, υπογραμμίζοντας ότι: «Δοκίμασα τον γάμο, ένιωσα ότι εγκλωβίστηκα και για αυτό, τον τελείωσα μετά από δύο χρόνια. Είμαι καλός σύντροφος και δεν θέλουν να με χάσουν. Όταν της είπα ότι θέλω να φύγω από τον γάμο, μου είπε “δεν το πιστεύω, εγώ είμαι πολύ ευτυχισμένη” και αυτό δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Θα μπορούσα να είμαι και μπαμπάς σήμερα, η συγκεκριμένη γυναίκα, με την οποία υπήρξα παντρεμένος έχει σήμερα τρία παιδιά και μένει στο Χαλάνδρι».

Τέλος, απαντώντας σε σχετική ερώτηση για το bullying που είχε υποστεί στο παρελθόν για τα κιλά του, ο ηθοποιός είπε: «Έθεσα ως ζητούμενο και το πέτυχα, το να σας κάνω κοινωνούς της προσωπικής μου ζωής μου, μέχρι εκεί που θέλω εγώ, χωρίς να μιλάω για λεπτομέρειες και φύλα. Αυτό που με κάνει να αισθάνομαι πιο όμορφος, το κάνω. Αποφάσισα να χάσω τα κιλά, μετά από bullying δύο συναδέλφων μεγάλης ηλικίας, οι οποίοι έκαναν καριέρα και ως πολύ ωραίοι άντρες. Ο ένας ηθοποιός μου είπε “πω πω, πώς έχεις γίνει έτσι τέρας;” και ο άλλος συνάδελφος μου είπε “τόσο χοντρός πια;”, οπότε αισθάνθηκα άσχημα».





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Από το Blogger.