Άλλα 3 μπουμπούκια που εμπλέκονται στον βιασμό της 12χρονης

featured image


Τα στοιχεία και τις φωτογραφίες τριών εκ των τελευταίων (χρονικά) συλληφθέντων για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας 12χρονης από τα Σεπόλια έδωσε η Αστυνομία.

Πρόκειται για τους:

1. ΔΑΜΙΑΝΙΔΗ Ιωάννη του Ιωάννη και της Αφροδίτης, γεννηθέντα την 2-7-1987 στην Αθήνα

2. ΜΟΣΧΟΛΙΟ Αλέξανδρο του Δημητρίου και της Ευανθίας, γεννηθέντα την 7-10-1967 στην Αθήνα



3. ΜΑΚΡΑΔΗΜΑ Ανδρέα του Ευθυμίου και της Μαρίας, γεννηθέντα την 16-8-1979 στην Κόρινθο

Σε βάρος των ανωτέρω ασκήθηκε ποινική δίωξη για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην άμεση ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση των κατηγορουμένων, στην πληρέστερη διερεύνηση τέλεσης και άλλων ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινων πράξεων σε βάρος απροσδιορίστου εισέτι αριθμού ανηλίκων παθόντων και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσαν, προκειμένου να αποτραπεί η διάπραξη άλλων εγκληματικών ενεργειών από τους ανωτέρω, καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτών και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476370 της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Από το Blogger.