Μεγάλη αγωνία για την 17χρονη και τον 15χρονο: Χαροπαλεύουν στο Νοσοκομείο με πολύ σοβαρά τραύματα, μετά το τροχαίο

featured image


Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύονται δύο έφηβοι που τραυματίστηκαν σε τροχαίο ατύχημα.

Η 17χρονη Cassie Battison, και ο 15χρονος Tyson Brehm, ταυτοποιήθηκαν ως οι δύο εκ των τριών νέων που ενεπλάκησαν στο σοβαρό τροχαίο. Έχει τραυματιστεί ένας ακόμα 15χρονος, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν γίνει γνωστά.

Οι δύο έφηβοι τραυματίστηκαν σοβαρά όταν το κλεμμένο αυτοκίνητο που οδηγούσαν ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο στα δυτικά του Μπρισμπέϊν.

Οι αρχές κλήθηκαν στο σημείο περίπου στις έξι το πρωί. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι έφηβοι προσπάθησαν να προσπεράσουν ένα φορτηγό. Τράκαραν σε στύλο και το αυτοκίνητό τους τυλίχθηκε στις φλόγες.



«Κοριτσάκι μου, δεν μπορώ να το πιστέψω», σχολίασε μετά το σοβαρό τροχαίο φίλη της 17χρονης στο Facebook. «Είστε δυνατοί, ελπίζω να το ξεπεράσετε. Σας αγαπώ πολύ».

Σύμφωνα με εκπρόσωπο των αρχών, ένα από τα 15χρονα αγόρια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Princess Alexandra. Η 17χρονη Cassie μεταφέρθηκε στο Royal Brisbane and Women’s Hospital με ελικόπτερο.

Και οι δύο έφηβοι νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση. Ο τρίτος 15χρονος νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση στο νοσοκομείο Παίδων του Κουίνσλαντ.

Οι αρχές απευθύνουν έκκληση σε όποιον έχει πληροφορίες για το σοβαρό τροχαίο. Το αυτοκίνητο που οδηγούσαν οι έφηβοι είχε κλαπεί από το Clayfield στη διάρκεια της νύχτας.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Από το Blogger.