Τύπος για να ζήσει περισσότερο, ξοδεύει 1.700 ευρώ το μήνα σε... βιταμίνες

featured image


«Δεν με ενδιαφέρουν τα λεφτά, απλά θέλω να ζήσω για πάντα» λέει ο 36χρονος.

Ένα παλικάρι στην Αγγλία ξοδεύει το ιλιγγιώδες ποσό των 1700 ευρώ το μήνα σε μια προσπάθεια να προσπαθήσει να ζήσει περισσότερο και λέει ότι θα σκεφτόταν ακόμη και να παγώσει τον εαυτό του, αν αυτό σήμαινε ότι θα μπορούσε να επιστρέψει ξανά στο μέλλον.

Ο Leon Kurita-Goudlock, 36 ετών, ασχολείται με το «biohacking» ή αλλιώς την «αναγαίνηση των κυττάρων» και λέει ότι θα ήθελε πολύ να ζήσει για πάντα, αλλά αν δεν τα καταφέρει, θέλει να φτάσει με ατελείωτη ενέργεια μέχρι τα βαθιά γεράματα.

Ο Leon, ο οποίος γεννήθηκε στις ΗΠΑ, αλλά τώρα ζει στο Λονδίνο, δήλωσε: «Ο Leon είναι ένας άνθρωπος που θέλει να βγάλει τα λεφτά του από το μυαλό του. Θα ήθελα απλά να ζήσω για πάντα».



«Η μητέρα μου πέθανε όταν ήταν 70 ετών από καρκίνο και ο πατέρας μου πέθανε από καρδιαγγειακά προβλήματα όταν ήταν 86 ετών φέτος. Τα τελευταία 20 χρόνια της ζωής τους ήταν μια απόλυτη δυστυχία, φρόντιζαν ο ένας τον άλλον, είχαν και οι δύο καρκίνο και άλλες ασθένειες όπως διαβήτη, καρδιακή ανεπάρκεια, καρδιακές προσβολές και με δυσκολία περπατούσαν. Σε εκείνο το σημείο, γιατί είσαι ζωντανός; Δεν υπάρχει τίποτα πιο θλιβερό από το να κουβαλάς τους ίδιους σου τους γονείς στις σκάλες και να τους κάνεις μπάνιο με σφουγγάρι» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο 36χρονος ο οποίος παίρνει έως και 60 χάπια βιταμίνες την ημέρα, λέει ότι υπάρχουν πέντε επίπεδα στο biohacking, ξεκινώντας από την αρκετά φυσιολογική γυμναστική και τη νηστεία έως το επίπεδο πέντε, το οποίο περιλαμβάνει βιολογικές μεταβολές. Ο ίδιος ξεκινά τη μέρα του μεταξύ 4 και 5 π.μ. και κάνει λίγο διαλογισμό πριν πάει στο γυμναστήριο.

Ο Leon είπε επίσης: «Είμαι ένας από τους ανθρώπους που κάνουν τη ζωή τους πιο δύσκολη και πιο υγιεινή: Παίρνω 60 χάπια την ημέρα και ξοδεύω μερικά χιλιάρικα κάθε μήνα σε βιταμίνες και συμπληρώματα. Κάνω θεραπεία με κόκκινο φως μια φορά την ημέρα για 45 λεπτά για να μειώσω τα αισθητικά στάδια της γήρανσης».





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Από το Blogger.