Πέθανε μετά απο τσίμπημα μέλισσας - Τραγωδία στην Σύρο

featured image


Ένα δυσάρεστο περιστατικό συνέβη στη Σύρο όπου ένας άνδρας 64 ετών πέθανε από ανακοπή καρδιάς, έχοντας δεχτεί λίγο νωρίτερα τσίμπημα από μέλισσα.

Πιο συγκεκριμένα την Τετάρτη 16/11 κι ενώ απολάμβανε αμέριμνος το τσιπουράκι του, δέχθηκε τσίμπημα από μία μέλισσα και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο της Σύρου.

Οι γιατροί παρά τις υπερπροσπάθειες που έκαναν έκριναν ότι ήταν αναγκαίο να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Αθήνας την Τετάρτη το απόγευμα με ελικόπτερο, αλλά δυστυχώς κατέληξε μετά από λίγες ώρες από βαριά καρδιακή ανεπάρκεια παρά τις απέλπιδες προσπάθειες του ιατρικού προσωπικού, που δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Ο Χάρης ήταν ένα αγαπητό και εκλεκτό μέλος της κοινωνίας της Σύρου. Αν και δεν ήταν Συριανός, επέλεξε πριν από δέκα χρόνια να κάνει τη Σύρα σπίτι του. Αγάπησε τον τόπο και τους ανθρώπους αυτού του βράχου όπως έλεγε.

Ο Χαρης Τρουπακης απεβίωσε την Πέμπτη 17/11 τα ξημερώματα σε νοσοκομείο της Αθήνας σε ηλικία 64 ετών, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του και την τοπική κοινωνία.



Αφήνει πίσω του τη σύζυγό του την Ελσα, μόνιμη κάτοικο Ποσειδωνίας.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του Cyclades24, η νεκροψία-νεκροτομή στο σώμα του άτυχου άντρα θα ρίξει φως στα αίτια του θανάτου του.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Από το Blogger.