Σήμερα οι απολογίες για την φονική παράσυρση – Κηδεύεται στα Χανιά η 21χρονη Έμμα

featured image


Στην Ανακρίτρια Θεσσαλονίκης απολογούνται, σήμερα, ο 26χρονος οδηγός και η 19χρονη συνοδηγός του που κατηγορούνται για τη φονική παράσυρση της 21 ετών φοιτήτριας, στην Καμάρα.

Τους είχαν αποδοθεί κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα και μετά την εξέλιξη του θανάτου της φοιτήτριας αντιμετωπίζουν βαρύτερες κατηγορίες. Ο 26χρονος διώκεται πλέον για επικίνδυνη οδήγηση που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο και η 19χρονη για συνέργεια στο αδίκημα αυτό.

Επιπλέον, ο πρώτος κατηγορείται για εγκατάλειψη τροχαίου και οδήγηση χωρίς δίπλωμα, ενώ η δεύτερη για συνέργεια σε εγκατάλειψη τροχαίου.



Προανακριτικά, ο 26χρονος, αλβανικής καταγωγής, φέρεται να αρνήθηκε πως έτρεχε, υποστηρίζοντας -μεταξύ άλλων- ότι εγκατέλειψε το σημείο της παράσυρσης διότι φοβήθηκε, καθώς δεν διαθέτει άδεια παραμονής στην Ελλάδα.

Η 21χρονη, που φοιτούσε στο τμήμα Κτηνιατρικής του ΑΠΘ, έδωσε μάχη επί πέντε ημέρες για να κρατηθεί στη ζωή. Νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου, όπου τελικά υπέκυψε χθες στα βαρύτατα τραύματά της. Επιδεικνύοντας μεγαλείο ψυχής, οι γονείς της αποφάσισαν να δωρίσουν τα όργανά της.

Η κηδεία της θα γίνει σήμερα στον τόπο καταγωγής της, τα Χανιά.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Από το Blogger.