Γρίφος η υπόθεση της οικιακής βοηθού από την Κρήτη – Την απάντηση θα δώσει η εξέταση DNA

featured image


Μία πληροφορία που έφτασε στο «Τούνελ» το βράδυ της Παρασκευής 18 Νοεμβρίου, αναστάτωσε τους συγγενείς της Νικολίνα Ντιμίτροβα 52χρόνων, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν την Τετάρτη 22 Ιουνίου στο Ηράκλειο.

Στην εκπομπή έφτασε ένα δημοσίευμα τοπικής ιστοσελίδας που έκανε λόγο για τον εντοπισμό σορού μίας γυναίκας, ηλικίας 50 περίπου χρόνων, στην άκρη της παραλίας του Ρεθύμνου στις 15 Ιουλίου, σε κατάσταση προχωρημένης αποσύνθεσης.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκε στην παραλία της Επισκοπής, παραμένουν αδιευκρίνιστες. Η σορός είναι αταυτοποίητη και κανείς δεν έλεγξε εάν ανήκει στην οικιακή βοηθό, που χάθηκε στην περιοχή ένα μήνα πριν.

Την απάντηση αναμένεται να δώσει η εξέταση DNA.

«Στο λιμάνι το τελευταίο στίγμα του κινητού της…»

Δύο ξαδέλφες της Νικολίνα, που ήταν κοντά της και μοιραζόταν τους προβληματισμούς της και τα μελλοντικά της σχέδια, είχαν μιλήσει στην κάμερα του «Τούνελ», όταν την αναζητούσε στην Κρήτη. Σύμφωνα με την άρση απορρήτου το σημείο όπου έκλεισε το κινητό της τηλέφωνο ήταν το λιμάνι του Ηρακλείου.



«Κατεβήκαμε με τον σύζυγό μου για να πάμε στο πρακτορείο και στο λιμάνι για να ψάξουμε. Ο άνθρωπος που ήταν στα εισιτήρια μας είπε ότι δεν ήξερε αν πέρασε από εκεί. Και στο λιμενικό που ρωτήσαμε έναν κύριο, δεν μπορούσε να μας πει κάτι εάν δεν έχουμε χαρτί από εισαγγελέα. Κάναμε βόλτες μήπως ήταν κάπου εκεί γύρω, αλλά δεν βρήκαμε ίχνος της. Το τηλέφωνό της είναι κλειστό και το τελευταίο στίγμα ήταν στο λιμάνι. Στα Χανιά έχω ρωτήσει σε γραφεία ευρέσεως εργασίας, όμως τίποτα.

Στο Facebook, ο γιος της τα έχει ελέγξει όλα, αλλά δεν υπάρχει κάτι ύποπτο. Η Νικολίνα όπου και να ήταν, πάντα θα ενημέρωνε κάποιον από εμάς. Είμαστε στο κενό», είχε αναφέρει εμφανώς ταραγμένη η μία από τις δύο ξαδέλφες της.

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου για το πού θα μπορούσε να έμεινε για τα δύο βράδια που βρέθηκε στο Ηράκλειο 20-22 Ιουνίου, όταν πήγε στην ιδιοκτήτρια του γραφείου να ζητήσει δουλειά, η άλλη της ξαδέλφη, απάντησε:

«Εκτός από εμένα, θα μπορούσε να την είχε φιλοξενήσει και η ιδιοκτήτρια στο σπίτι της, γιατί έχει χώρο που φιλοξενεί τις γυναίκες που είναι να τους βρει εργασία. Ανησυχούμε όλοι μας, ειδικά τα παιδιά της, είναι κρίμα, αμαρτία, έχει τραβήξει πάρα πολλά. Μακάρι να βρεθεί…»

Και οι δύο δήλωσαν συντετριμμένες και έκαναν έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι, να μιλήσει για να μπει ένα τέλος στην αγωνία τους.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Από το Blogger.