Ο Μαζωνάκης πήρε το Μετρό για Πειραιά και έκανε.. χαμό με την εμφάνισή του

featured image


Κύμα ενθουσιασμού προκάλεσε ο Γιώργος Μαζωνάκης ο οποίος αποφάσισε να πάρει το Μετρό προκειμένου να μεταβεί στον Πειραία.

Το βλέπουμε συχνά-πυκνά στο εξωτερικό με μεγάλους σταρ να “πειραματίζονται” και να καταγράφουν τις αντιδράσεις του κόσμου στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Άλλοι, κοιτάνε να είναι πιο… καμουφλαρισμένοι, για να διαπιστώσουν αν θα τους αναγνωρίσει ο κόσμος. Κάτι ανάλογο έκανε και ο Γιώργος Μαζωνάκης, που πήρε το Μετρό για να “κατέβει” Πειραιά και προκάλεσε… χαμό.

“Θέλω να γυρίσω στα παλιά” έχει τραγουδήσει ο Γιώργος Μαζωνάκης, γέννημα θρέμμα της Νίκαιας, οπότε είπε να… γυρίσει στα παλιά και πήγε μια βόλτα στον Πειραιά. Χωρίς τυμπανοκρουσίες, επιβιβάστηκε στο Μετρό και στη συνέχεια περπάτησε στην Πλατεία Θεάτρου, με τη συνοδεία του να καταγράφει τις αντιδράσεις του κόσμου. Ενδεχομένως να μπουν οι στιγμές αυτές και σε κάποιο βίντεο κλιπ.



Όπως φαίνεται στο βίντεο που έχει “ανεβάσει” ο τραγουδιστής στο Facebook του, όσοι τον αναγνωρίζουν, γιατί φοράει και μάσκα για τον κορονοϊό, σπεύδουν να του μιλήσουν, να τον χαιρετήσουν και φυσικά να φωτογραφηθούν μαζί του.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης, ευδιάθετος και προσιτός, ανταποκρίνεται και ικανοποιεί τα αιτήματα των θαυμαστών του, δείχνοντας να το απολαμβάνει.

Αυτή που έκλεψε πάντως τις εντυπώσεις είναι μια νεαρή κοπέλα που του έστελνε φιλάκια από μακριά και σήκωσε τη γούνα της, φωνάζοντας: “Για σένα πήρα τη γούνα, για να σου μοιάζω”.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Από το Blogger.