Ακόμη ένας χωρισμός-βόμβα στην ελληνική showbiz (ΦΩΤΟ)

featured image


Τι συμβαίνει στον γάμο τους και έκαναν unfollow; Το ζευγάρι που έχει αποκτήσει και ένα γιο τον Ιάσωνα, φαίνεται ότι έχει σύννεφα στη σχέση του!

Έντονη η φημολογία που θέλει τη Μαρία Λουϊζα Βούρου να βρίσκεται σε φάση χωρισμού με τον Γιάννη Παπαγεωργίου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Real Life και το ρεπορτάζ της Αλεξάνδρας Αντωνίου, οι δυο τους ζουν ήδη χωριστά, διατηρώντας άριστες σχέσεις μιας και δεν θα επιθυμούσαν ποτέ να επηρεάσουν με τα προσωπικά τους τον γιο τους, Ιάσονα.

Το unfollow στο instagram φουντώνει τις φήμες χωρισμού

Η παρουσιάστρια έπαψε να ακολουθεί τον σύζυγό της, Γιάννη Παπαγεωργίου, ο οποίος διατηρεί το προφίλ «papa.yia» Μέχρι στιγμής πάντως κανείς από τους δύο δεν έχει απαντήσει ανοιχτά για τα διάφορα δημοσιεύματα που αφορούν τον γάμο τους.



Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η Μαρία Λουΐζα Βούρου ο Γιάννης Παπαγεωργίου συνεχίζουν να μοιράζονται χρόνο για χάρη του γιου τους, ενώ και οι δυο τους έχουν επικεντρωθεί παράλληλα στα επαγγελματικά τους, μέχρι να πάρουν και την τελική απόφαση για τον γάμο τους.

Τον Ιούλιο του 2021 η Μαρία Λουΐζα Βούρου είχε μοιραστεί, μέσω instagram την θλίψη της για την απώλεια του πατριού της

«Αν κάτι έμαθα μέσα από τον πόνο που νιώθω για το χαμο του αγαπημένου μου πατέρα είναι πως πρέπει να ζεις και να αγαπάς την κάθε στιγμή με τον σύντροφο σου , με το παιδί σου , με τους γονείς σου , τους φίλους σου. Είμαστε «περαστικοί» από αυτόν τον κόσμο ας φροντίσουμε το χρόνο που έχουμε να δείχνουμε αγάπη … μόνο αγάπη …», είχε γράψει δημοσιεύοντας φωτογραφία με τον σύζυγό της.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Από το Blogger.