Η 83χρονη που έχει βάλει… φρένο στο σεξ με τον 37χρονο σύζυγό της επειδή δεν αντέχει λόγω ηλικίας – «Καταλήγω στο νοσοκομείο»

featured image


Μια γυναίκα που είναι 83 ετών έχει βρει τον έρωτα της ζωής της σε έναν 37χρονο άνδρα και παρά τα 46 χρόνια διαφοράς ηλικίας έχουν παντρευτεί, ενώ υποστηρίζει πως «καταπληκτικό» σεξ, μόνο που έχουν αρχίσει να το περιορίζουν, επειδή εκείνη δεν αντέχει.

Σύμφωνα με την thesun.co.uk, η Iris Jones από τη Βρετανία είχε πάρει διαζύγιο αρκετά χρόνια και ήταν μόνη της, οπότε το 2019 ο γιος της αγόρασε ένα λάπτοτ και της δημιούργησε προφίλ στο Facebook. Η ηλικιωμένη μπήκε σε μια ομάδα για άθεους και εκεί γνώρισε τον Mohamed Ibriham που έμενε στο Κάιρο.

«Η διάνοιά του έλαμπε και όταν μου έστειλε μερικές φωτογραφίες, σκέφτηκα, “Θεέ μου, είναι πανέμορφος”», είπε χαρακτηριστικά για την πρώτη τους επαφή και πρόσθεσε «αλλά συνειδητοποίησα πόσο νέος ήταν, οπότε δεν πίστευα ότι θα γινόταν κάτι. Ταυτόχρονα, ήταν σε γάμο από προξενιό για δέκα χρόνια».

Παρόλα αυτά, εκείνος ξεκίνησε να την πολιορκεί και πέντε μήνες μετά τη γνωριμία τους ταξίδεψε μέχρι το Κάιρο για να τον συναντήσει για να παντρευτούν. Όμως δεν είχε τα έγγραφα από το διαζύγιο μαζί της, οπότε πήγε πίσω στη Βρετανία άπραγη.



Δεν παράτησε όμως τις προσπάθειες και ταξίδεψε ακόμα δύο φορές στην Αίγυπτο για να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου. Η δεύτερη φορά απέτυχε, επειδή δεν είχε εκδοθεί το διαζύγιο του Mohamed και τελικά τα κατάφεραν την τρίτη.

Έκτοτε, ο 37χρονος μετακόμισε στη Βρετανία και μένει μαζί με την 83χρονη σύζυγο του, με την οποία κάνουν «καταπληκτικό» σεξ, όπως εκείνη υποστηρίζει. Με τον καιρό όμως, του έχει περιορίσει την ερωτική επαφή, επειδή δεν αντέχει λόγω ηλικίας και όπως αναφέρει «το δέρμα μου σκίζεται σε μερικά σημεία, οπότε πηγαίνω στο νοσοκομείο και οι γιατροί έχουν μάθει πια τον λόγο που πάω…».

Πλέον, ζουν μαζί ερωτευμένοι και αδιαφορούν για τα αρνητικά σχόλια, ενώ σχετικά με το τι είπε η οικογένεια της, ανέφερε πως «οι γιοι μου δεν το γνώριζαν μέχρι που το διάβασαν στο διαδίκτυο. Αλλά δεν με νοιάζει τι σκέφτονται. Αυτή είναι η ζωή μου».

newsbeast.gr





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Από το Blogger.