«Δεν παντρεύτηκα ποτέ εξαιτίας της μάνας μου. Η μια της ξίνιζε και η άλλη της βρώμαγε»

featured image


Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Τέρης Χρυσός στη δημοσιογράφο Σίσσυ Μενεγάτου και την On Time.

Ο Τέρης Χρυσός αναφέρθηκε για πρώτη φορά στην παρενόχληση που βίωσε σε ηλικία μόλις 10 ετών ενώ αποκάλυψε και το λόγο που δεν παντρεύτηκε ποτέ.

Τον τελευταίο καιρό έχουν ξεσπάσει σκάνδαλα περί σεξουαλικής παρενόχλησης και λεκτικής βίας στο θεατρικό χώρο. Εσείς έχετε δεχθεί σεξουαλική ή λεκτική παρενόχληση;

Όταν ήμουν 10 χρονών στην Τρούμπα, όπου πουλούσα φιστίκια, παρ’ ολίγον να με βιάσουν δύο Έλληνες διερμηνείς. Όμως εγώ ήμουν μεγάλος διάολος και την ώρα που ήμουν στο παγκάκι και καθόμουν με το καλαθάκι μου και άρχισαν να μου χαϊδεύουν τα πόδια, έβαλα τις φωνές «Αστυνομίααα» και τράπηκαν σε φυγή. Επίσης στον χώρο μου, επειδή ήμουν πολύ εμφανίσιμος, είχα κάποιες «προτάσεις» και από γυναίκες και από άνδρες αλλά πάντα ήμουν κύριος. Τα σταματούσα και δεν έδωσα ποτέ κανένα δικαίωμα.



Νομίζω ότι δώσατε περισσότερο σημασία στην επαγγελματική σας ζωή. Δεν ερωτευτήκατε ποτέ δυνατά;

Βεβαίως. Και όχι μια φορά, αλλά τρεις φορές ερωτεύτηκα δυνατά και μάλιστα με αυτές τις κυρίες ήμουν έτοιμος να παντρευτώ. Όμως αντιδρούσε η μητέρα μου. Είχα μια μητέρα αυταρχική που «η μια της ξίνιζε και η άλλη της βρώμαγε». Μια κοπέλα θυμάμαι ήταν ο μεγαλύτερος έρωτας μου στην Αμερική όταν πήγα και ήμουν έτοιμος να την παντρευτώ. Η μητέρα μου άρχισε να μου λέει «και που θα με αφήσεις, εγώ θέλω να είμαι μαζί σου». Κι εμένα με έπιασε το οιδιπόδειο σύμπλεγμα κι έτσι έμεινα μόνος.

Το έχετε μετανιώσει;

Ναι, το έχω μετανιώσει που δεν παντρεύτηκα και πολύ περισσότερο γιατί δεν απέκτησα παιδιά. Αλλά ο Θεός μου έδωσε πολλά ανίψια που με υπεραγαπούν και αισθάνομαι πλέον ολοκληρωμένος συναισθηματικά.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Από το Blogger.