Απαρηγόρητη 37χρονη που παντρεύτηκε.. κούκλα, ανακάλυψε ότι την απατά - “Με πρόδωσε, έψαξα το τηλέφωνό του”

featured image


Πρωτοφανής «απιστία» σημειώθηκε στη Βραζιλία με 37χρονη που ισχυρίζεται ότι η πλαστική κούκλα που παντρεύτηκε την απατάει.

Η 37χρονη Meirivone Rocha Moraes από τη Βραζιλία νόμιζε ότι βρήκε τον «έρωτα της ζωής της», μια πλαστική κούκλα που ονομάζεται Marcelo, αλλά πρόσφατα ανακάλυψε ότι ο ερωτικός της σύντροφος έχει κρυφό δεσμό…

Παρόλο που το παράξενο ζευγάρι «δέθηκε» με τα δεσμά του γάμου νωρίτερα φέτος, η Meirivone λέει ότι η σχέση τους τώρα «κρέμεται από μια κλωστή».






Η κατάσταση γίνεται ακόμη χειρότερη για τη 37χρονη, καθώς έχει επίσης δύο παιδιά να φροντίσει: την Carol και τον Diego.

«Ήμουν πολύ λυπημένη και με δυσκολία μπορούσα να κοιμηθώ. Αγαπώ τόσο πολύ τον σύζυγό μου, αλλά εκείνος με πρόδωσε», δήλωσε η Meirivone.

Το όλο story μάλιστα γίνεται ακόμα πιο creepy με τις δηλώσεις της ίδιας που αναφέρει: «Το έμαθα μέσω μιας φίλης που μου είπε ότι είδε τον Marcelo να μπαίνει σε ένα μοτέλ με μια άλλη γυναίκα, ενώ εγώ ήμουν στο νοσοκομείο για τρεις νύχτες και τρεις ημέρες με τον Marcelinho, τον γιο μας, ο οποίος είχε μια ίωση».

Και αν νομίζατε ότι τα όσα εξωφρενικά σταματούν εδώ, διαβάστε τη συνέχεια των αποκαλύψεων της: «Στην αρχή νόμιζα ότι έλεγε ψέματα, αλλά στη συνέχεια άρχισα να ψάχνω το τηλέφωνό του και είδα τις συνομιλίες, οι οποίες με έκαναν σίγουρη ότι με απατούσε. Ήθελα να τον διώξω από το σπίτι, αλλά το μωρό μας μεγαλώνει και σε αυτό το στάδιο θα του έλειπε πολύ ο πατέρας του».





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Από το Blogger.