Σάλος στην Κολομβία: Δικαστής εμφανίστηκε ημίγυμνη και με τσιγάρο σε συνεδρίαση

featured image


Μια δικαστής από την Κολομβία τέθηκε σε διαθεσιμότητα, επειδή εμφανίστηκε διαδικτυακά σε συνεδρίαση εφόσον ήταν ημίγυμνη και μάλιστα κρατούσε τσιγάρο στο χέρι, ενώ φαίνονταν πως νύσταζε.

Σύμφωνα με την dailymail.co.uk πρόκειται για την 34χρονη Βίβιαν Πολάνια που έπρεπε να χειριστεί απόφαση που αφορούσε μια έκρηξη με παγιδευμένο όχημα και στόχο στρατιωτικές εγκαταστάσεις στην πόλη Κουκούτα, τον Ιούνιο του 2021.

Στο 16σελιδο πόρισμα των μελών της πειθαρχικής επιτροπής αναφέρεται, μεταξύ άλλων, ότι η δικαστής κρατούσε κλειστή την κάμερά της για περισσότερο από μια ώρα πριν τελικά να την ανοίξει και να φανεί ότι ήταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι σε «ανήθικη» στάση, «ατημέλητη και σχεδόν κοιμισμένη» μπερδεύοντας τα λόγια της.

Την προκλητική στάση της δικαστίνας διαπίωσε πρώτος ένας δικηγόρος με την Πολάνια να κλείνει την κάμερα όταν την ενημέρωσαν ότι είχε ανοίξει.



«Αυτή η συμπεριφορά δεν συνάδει με τον σεβασμό που θα πρέπει να δείχνει ένας δικαστής κατά την απόδοση της δικαιοσύνης και δείχνει μια πλήρη έλλειψη σεβασμού από την αξιωματούχο» αναφέρεται στο σκεπτικό να τεθεί σε διαθεσιμότητα η 34χρονη, η οποία, πάντως, ευχαρίστησε τους φίλους της στα social media για τη συμπαράστασή τους.

Η ίδια υποστηρίξε ότι δεν ήταν ημίγυμνη δικαιολογώντας τη στάση της σε κρίσι πανικού και χαμηλή πίεση που είχε. Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό ισχυρίστηκε ότι εργαζόταν υπερβολικά και αυτό οδήγησε σε πνευματική εξάντληση, προσθέτοντας ότι είχε πέσει θύμα bullying από συναδέλφους της για τον τρόπο με τον οποίο ντύνεται και για τις φωτογραφίες που ανεβάζει στα social media.

newsbeast.gr





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Από το Blogger.