«Στάζανε οι βενζίνες, φοβήθηκα ότι θα αρπάξει» - Συγκλονίζει ο 40χρονος που γλίτωσε από θαύμα στο τροχαίο της Βουλιαγμένης

featured image


Για 1,5 χιλιόμετρο ένας 80χρονος πήγαινε ανάποδα στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με έναν 40χρονο.

Σμπαράλια έγινε το αυτοκίνητο 40χρονου άνδρα, μετά από σύγκρουση με όχημα ηλικιωμένου που οδηγούσε επί 1,5 χιλιόμετρο στο αντίθετο ρεύμα της Λεωφόρου Βουλιαγμένης.

Ο άνθρωπος που γλίτωσε από του χάρου τα δόντια, μίλησε στο Mega για το τροχαίο όπου σώθηκε από θαύμα: «Ήμουν στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης με κατεύθυνση προς τη Βάρκιζα και μετά τη συμβολή με την Πρίγκιπος Πέτρου εμφανίστηκε μπροστά μου αυτοκίνητο που οδηγούσε ο άλλος οδηγός στο ρεύμα αντίθετα προς εμένα. Προσπάθησα μπας και τον αποφύγω, αλλά δεν γινόταν και από τη σύγκρουση που με βρήκε ντελαπάρισα και έσκασα ανάποδα πάνω στο διάζωμα».

Το απίστευτο τροχαίο συνέβη την περασμένη Τετάρτη, γύρω στις 23.00 το βράδυ. Ο 40χρονος μόλις είχε σχολάσει από τη δουλειά του και κατευθυνόταν προς το σπίτι του στη Βάρκιζα. Ξαφνικά, είδε μπροστά του το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 80χρονος άνδρας, ο οποίος ερχόταν κατά πάνω του. «Στην αριστερή ήμουν εγώ, δεξιά στη μεσαία υπήρχε άλλος και ξαφνικά είδαμε τα φώτα και έγινε το κακό. Από τον τρόμο μου προσπάθησα να διαφυλάξω το κεφάλι μου τουλάχιστον, κράτησα το τιμόνι δυνατά, έβαλα το κεφάλι μου ανάμεσα από τα χέρια και τουλάχιστον γλίτωσε το κεφάλι».



Ο ηλικιωμένος μπήκε με τη σύζυγό του από την οδό Καλύμνου στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης και συνέχισε την πορεία του στο αντίθετο ρεύμα σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Η σύγκρουση με το όχημα του 40χρονου ήταν αναπόφευκτη.

«Το πιο σημαντικό από όλα ήτανε το ότι επειδή είχε κολώνες εκεί στη νησίδα και τα δέντρα, δεν πέρασα και στην άλλη μεριά, γιατί φαντάζεστε τι θα παθαίνανε και οι από εκεί, το ίδιο σοκ άμα έβλεπαν ένα αμάξι από το πουθενά να έρχεται από τον αέρα και να πέφτει από εκεί», είπε.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, το όχημα που κατευθυνόταν κανονικά στην πορεία του κατέληξε ντελαπαρισμένο στη νησίδα, σχεδόν σαν μία άμορφη μάζα. Μέσα από αυτό, ο 40χρονος κατάφερε να βγει ολομόναχος. «Μετά ήταν ανάποδα το αυτοκίνητο, εγώ δεν μπορούσα να βγω, αλλά επειδή στάζανε βενζίνες και φοβήθηκα μην αρπάξει φωτιά, έσπασα το τζάμι του οδηγού και βγήκα. Οι πόρτες δεν άνοιγαν, το αμάξι ήταν ντελαπαρισμένο με τον ουρανό προς τα κάτω», ανέφερε.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Από το Blogger.