Αυτός είναι ο άνθρωπος που χαστούκισε τον Ρουβά! «Τον χαστούκισα μέσα στο μαγαζί κι αγρίεψε το μάτι του»

featured image


«Όταν ο Σάκης Ρουβάς εξαφανίστηκε, τον χαστούκισα μέσα στο μαγαζί»

Μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε το απόγευμα της Τρίτης (22/11) ο Γιώργος Παυριανός.

Ο δημοφιλής στιχουργός βρέθηκε καλεσμένος στο «Στούντιο 4» και μίλησε για τις συνεργασίες του με σημαντικές προσωπικότητες του καλλιτεχνικού χώρου, ενώ αποκάλυψε τι είχε συμβεί όταν ο Σάκης Ρουβάς είχε χαθεί, μετά την πρώτη τους συνεργασία.

«Τον ανακάλυψα σε ένα μαγαζί. Είχα λιποθυμήσει από την ομορφιά και το ταλέντο του. Λέω θέλω να σου κάνω τραγούδια. Ο παραγωγός αύριο θα έρθει στην εταιρεία να υπογράψεις και το συμβόλαιο του είπα. Θα γίνουν όλα όπως πρέπει. Καλά μου λέει διστακτικός. Προφανώς και ήταν γιατί είχε ακούσει πάρα πολλά και πολλές υποσχέσεις», είπε για τη γνωριμία του με τον Σάκη Ρουβά.

«Του έγραψα το «Πάρ’ τα» και λέω να τον στείλουμε στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης. Δεν είχε τέτοια τραγούδια. Βγήκε με ένα κολλητό μπλουζάκι και τζιν. Είχε κάτι παραπάνω από επίγνωση. Ο αθλητισμός τον είχε κάνει συνεπή. Επαγγελματίας. Το «Παρ’ τα» βραβεύτηκε ως καλύτερο τραγούδι. Αυτό το παιδί 30 χρόνια δεν έχει χάσει αυτό που είχε», πρόσθεσε.

«Στην αρχή ήθελαν να του αλλάξουν το όνομα. Να το κάνουν Ρωμανός, Σεβαστιανός. Λέω Μόρτιμερ Ρωμανός; Ύμνους θα τραγούδαγε; Θεωρώ ότι θα γινόταν δυσκολότερα διάσημος με αυτό το όνομα. Τον προετοίμασα να μην υπογράψει συμβόλαιο αν του άλλαζαν το όνομα», τόνισε.



Στη συνέχεια, ο στιχουργός ανέφερε ότι «όταν έγινε πρώτος δίσκος και εξαφανίστηκε έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Του λέω γιατί χάθηκες και μου λέει για τα παιδιά, δουλειές κλπ. Σηκώνομαι και του δίνω ένα χαστούκι τρομερό. Βλέπω το μάτι του να αγριεύει. Θα μπορούσε να με στραγγαλίσει. Και μου λέει το εννοείς αυτό που έκανες; Λέω το εννοώ που είσαι λέω τόσον καιρό. Τώρα το λέμε με το Σάκη και γελάμε».

«Είναι ίσως από τα λίγα ξύλα που πρέπει να φάει κάθε άνθρωπος λίγο στη ζωή αυτή. Όλοι οι άνθρωποι πρέπει να φάνε καμιά ανάποδη. Εγώ έχω φάει πάρα πολύ ξύλο. Μου φάνηκε περίεργο που έδειξε αυτοσυγκράτηση», κατέληξε χαριτολογώντας.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Από το Blogger.