Σοκ στη Ρόδο – Αυτή είναι η 45χρονη Serial Killer. Ξεκίνησε την δράση της πριν από 10 χρόνια

featured image


Το θρίλερ με την 45χρονη οικιακή βοηθό η οποία μετά την δολοφονία μιας 75χρονης κατάκοιτης γυναίκας στη Ρόδο ομολόγησε άλλους τρεις φόνους προσπαθούν να διαλευκάνουν οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση.

Σύμφωνα με όσα φέρεται να έχει πει στους αστυνομικούς, η φονική δράση της 45χρονης ξεκίνησε πριν από 10 χρόνια όταν τότε, όπως υποστήριξε, σκότωσε μια 63χρονη γυναίκα στην οποία έδωσε χάπια για την πίεση που ελάμβανε ενώ την επόμενη ημέρα, κατά τις ίδιες πληροφορίες, πήγε στην κηδεία της και φόρεσε και μαύρα.

Η γυναίκα που συνελήφθη για τον φόνο της 75χρονης είπε στους αστυνομικούς ότι διέπραξε την δολοφονία αυτή αφού είχε πάρει εξιτήριο από το ψυχιατρείο της Λέρου.

Η 45χρονη που συνελήφθη και ομολόγησε τέσσερις φόνους

Το δεύτερο θύμα της 45χρονης οικιακής βοηθού φέρεται να είναι μια 86χρονη την οποία πριν από δύο χρόνια ανέλαβε να φροντίζει έναντι αμοιβής 650 ευρώ.

Η 45χρονη είπε στους αστυνομικούς ότι πρόσεχε τη γυναίκα για περίπου ένα χρόνο και κοιμόντουσαν μαζί σε δύο ενωμένα μονά κρεβάτια. Η άτυχη ηλικιωμένη, όπως είπε η οικιακή βοηθός, είχε κολίτιδα και σάκχαρο και όταν σταμάτησε τα χάπια που ελάμβανε για την αντιμετώπιση της σχιζοφρένειας έβαλε σε μια σύριγγα γιαούρτι και ζάχαρη ή μέλι και της το έδωσε.

Όπως είπε στους αστυνομικούς μια ημέρα μετά η ηλικιωμένη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και κατέληξε μια εβδομάδα αργότερα με την 45χρονη να ισχυρίζεται ότι δεν είχε σκοπό να την σκοτώσει και ότι της έδωσε το συγκεκριμένο μείγμα τροφών γιατί δεν έτρωγε διότι είχε προσβληθεί από κορωνοϊό.

Το τρίτο θύμα της 45χρονης κατά την κατάθεσή της στους αστυνομικούς ήταν μια 70χρονη που έπασχε από άνοια για την οποία είπε ότι την έδερνε γιατί δεν έτρωγε το φαγητό της. Όπως υποστήριξε έδερνε την 70χρονη επείδη νευρίαζε καθώς είχε σταματήσει να λαμβάνει την αγωγή για την αντιμετώπιση της σχιζοφρένειας.

Σύμφωνα με την εκτίμηση της 45χρονης οικιακής βοηθού είναι η ίδια που ευθύνεται και για τον θάνατοι αυτό καθώς την είχε χτυπήσει στο κεφάλι και δεν την τάιζε σωστά.

Ωστόσο, σε ό,τι αφορά στον συγκεκριμένο θάνατο οι αστυνομικοί ήρθαν σε επαφή με τους συγγενείς της ηλικιωμένης οι οποίοι και δήλωσαν ότι ο θάνατός της παρήλθε έπειτα από μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και όχι στις πέντε ημέρες που υποστηρίζει η 45χρονη, και μάλιστα δήλωσαν ότι απομάκρυναν την οικιακή βοηθό από την συγγενή τους νωρίτερα από τον χρόνο που απεβίωσε η 70χρονη.

Για «ταραγμένη γυναίκα» έκανε λόγο ο δικηγόρος της 45χρονης. «Κανείς δεν μπορεί να βρει λογική αιτία στην πράξη της», δήλωσε στην ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου, μεταφέροντας ότι στον ίδιο ισχυρίστηκε πως οδηγήθηκε από τη λύπη της για τα όσα περνούσε η ηλικιωμένη, λόγω της βεβαρημένης υγείας της.



Ο δικηγόρος της 45χρονης αφού επισήμανε ότι προ 20ετίας η γυναίκα είχε εγκλειστεί σε ίδρυμα, όταν επιχείρησε να σκοτώσει το παιδί της, είπε για την γυναίκα ότι «ήταν κινούμενη βόμβα», αφήνοντας αιχμές για τον έλεγχο της 45χρονης από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Η δολοφονία της 75χρονης

Την δολοφονία που ξετύλιξε το κουβάρι της υπόθεσης αποκάλυψε η ίδια η 45χρονη η οποία την Δευτέρα κάλεσε την αστυνομία και είπε «ελάτε, την έπνιξα».

Σύμφωνα με το dimokratiki ήταν 08:25 το πρωί της Δευτέρας όταν η 45χρονη τηλεφώνησε στην Αμεσο Δράση και είπε στον αστυνομικό του κέντρου «έπνιξα την Φλώρα, ελάτε». Έδωσε οδηγίες στους αστυνομικούς και στο σημείο έσπευσε πρώτος με το ΕΚΑΒ ο αξιωματικός υπηρεσίας του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαγγέλου ενώ ταυτόχρονα ενημερώθηκε και η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου.

Η 45χρονη ανέμενε τους αστυνομικούς στην οικία της 75χρονης κατάκοιτης και τους ενημέρωσε ότι τις πρώτες πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας την έπνιξε με μαξιλάρι.

Πιο συγκεκριμένα υποστήριξε ότι τις πρώτες πρωϊνές ώρες της Δευτέρας και χωρίς κάποια αιτία, τοποθέτησε ένα μαξιλάρι στο πρόσωπό της 75χρονης ενώ αυτή κοιμόταν με συνέπεια να την αναισθητοποιήσει.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση, η 45χρονη αρχικά τοποθέτησε το χέρι στο πρόσωπό της ηλικιωμένης ενώ βρισκόταν στο κρεβάτι, ούσα ξύπνια και ακολούθως έβαλε το μαξιλάρι στο πρόσωπό της και την σκότωσε εξαιτίας της δυσφορίας που όπως είπε της προκάλεσαν οι φωνές και ο χαρακτήρας της 75χρονης.

Το πλήρωμα του ασθενοφόρου βρήκε την 75χρονη γυναίκα στο κρεβάτι και προσπάθησε να την επαναφέρει καθώς μέχρι εκείνη την ώρα είχε ισχνό σφυγμό, ωστόσο παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των ανθρώπων του ΕΚΑΒ, αυτό δεν κατέστη δυνατό και τελικά λίγη ώρα αργότερα πιστοποίησαν τον θάνατό της.

Εξεταζόμενη η 45χρονη ομολόγησε τις πράξεις της υποστηρίζοντας ότι είχε σταματήσει να λαμβάνει την αντιψυχωσική αγωγή που της έχουν συνταγογραφήσει για να αντιμετωπίζει την σχιζοφρένεια από την οποία πάσχει καθώς της προκαλούσε βαριά καταστολή.

Η μη λήψη των φαρμάκων της όπως περιέγραψε με ακατάληπτη περιγραφή που σε ορισμένα σημεία της δεν έβγαζαν νόημα οι αστυνομικοί, της προκαλούσε εκνευρισμό και αισθήματα που δεν μπορούσε να ελέγξει και ισχυρίστηκε ότι η ηλικιωμένη την εκνεύρισε γιατί δεν την άφηνε να ηρεμήσει και την σκότωσε.

Σημειώνεται ότι η 75χρονη έχει ένα παιδί το οποίο φιλοξενείται σε ίδρυμα ενώ η δράστιδα έχει ομοίως νοσηλευτεί στο παρελθόν στο ψυχιατρείο της Λέρου.

Εχει ένα παιδί με συγγενή αιρετού και είχε επιχειρήσει στο παρελθόν να το πνίξει με ζώνη και για τον λόγο αυτό της έχει αφαιρεθεί η επιμέλειά του και την έχει αναλάβει η γιαγιά του.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Από το Blogger.