Καταγγελίες για την «Κιβωτό του Κόσμου» – «Από αποθηκάριος έγινε παιδαγωγός» με τις… ευλογίες του Πατέρα Αντωνίου!

featured image


Μία σοκαριστική καταγγελία έφερε στο φως της δημοσιότητας το OPEN, αυτή τη φορά από άτομο που ζούσε στην δομή αλλά κατάφερε μαζί με τον αδερφό του να φύγουν από την ΜΚΟ και πλέον ζει και εργάζεται στην Ολλανδία, ο οποίος μίλησε για τρομερά περιστατικά βίας.

«Έχουμε δει βία, ψυχολογική βία και φασαρίες από το πουθενά, τιμωρίες χωρίς λόγο. Ο αδελφός μου και μια κοπέλα έφαγε ένα χαστούκι . Το χαστούκι που είδα πρώτη φορά ο αδελφός μου το έφαγε επειδή κουνούσε μια σακούλα πέρα δώθε. Εγώ με το που το έμαθα το επόμενο πρωί πήγα σχολείο και το έσκασα από εκεί. Έφυγα και πήγα να βρω τους συγγενείς μου για να τους πω “παιδιά τα πράγματα είναι άσχημα”.

Μόλις επέστρεψα πίσω ήμουν στην απομόνωση για ένα μήνα. Το πρόγραμμα μου ήταν φαγητό, το πρωί σχολείο, γυρνούσα από το σχολείο φαγητό και δουλειά, ξανά σπίτι φαγητό, ύπνο. Δεν πήγαινα, δλδ, να διαβάσω κάθε μέρα, όπως πήγαιναν όλα τα άλλα παιδιά, δεν με πήγαιναν να διαβάσω επειδή είχα κάνει αυτό το πράγμα. Συν ότι με είχαν αφήσει με τις ίδιες κάλτσες για επτά ημέρες.



Η πρεσβυτέρα ερχόταν κάθε μέρα, αλλά δεν είχε αρκετές συμπάθειες ειδικά με τα αγόρια. Σαν να μην τους ένοιαζε ποιος είσαι τι κάνεις μέσα στο σπίτι σου. Ο (παιδαγωγός) … ήταν πολύ βίαιος. Πχ ένα παιδί το έσπρωξε πρώτα και μετά αντέδρασε το παιδί… Στη συνέχεια είχε τσακωμούς με παιδαγωγούς, με παιδιά, με οποιονδήποτε ήταν γύρω του.

Αποθηκάριος έγινε παιδαγωγός με μαγικό τρόπο

Σύμφωνα με τον καταγγέλλων άτομο που είχε προσληφθεί στην δομή σαν αποθηκάριος ξαφνικά έγινε παιδαγωγός και κακοποιούσε παιδιά. «Ξεκίνησε ως αποθηκάριος στη συνέχεια έγινε παιδαγωγός με κπ μαγικό τρόπο. Φυσικά, και τον αδελφό μου τον έχει ξαναχτυπήσει και άλλο ένα παιδί. Τραμπούκιζαν ανήλικα. Σίγουρα πολλές φορές σε έχουν κάνει να νιώσεις άσχημα. Θυμάμαι μια χαρακτηριστική στιγμή πριν φύγω από την Κιβωτό μου είπε εσύ θα αποτύχεις θα γίνεις πρεζάκιας σαν τους γονείς σου και θα έρχεσαι ξανά να ζητάς τη βοήθεια της Κιβωτού. Ναι εγώ έγινα 18 και είπα παιδιά πάω να βρω τον δρόμο μου ευχαριστώ και φεύγω. Ο πατέρας μου που κινήθηκε να με πάρει δεν έβγαλε άκρη ποτέ. Εννοείται πως εμπόδιο έμπαινε η κιβωτός».

Πηγή: ΕΘΝΟΣ





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Από το Blogger.