Δε σταματά πουθενά ο Σκλαβενίτης: «Χρυσώνει» ξανά τους εργαζόμενούς του

featured image


Πρόσφατα ο Σκλαβενίτης ανακοίνωσε ότι δίνει έκτακτη παροχή 200 ευρώ στο σύνολο των εργαζομένων για τη στήριξη του ανθρώπινου δυναμικού. Η κίνηση αυτή προκάλεσε ενθουσιασμό. Όμως δεν έμεινε εκεί.

Επιπλέον, αποφάσισε τη διάθεση επιπλέον μηνιαίου ποσού 50 ευρώ σε πολύτεκνους εργαζόμενους με τουλάχιστον 4 ανήλικα τέκνα, (50για κάθε τέκνο το μήνα). Ήδη η σχετική ενημέρωση έγινε στους δικαιούχους και αναρτήθηκε από κάποιους στα social media, προκαλώντας συζητήσεις αλλά και… υπολογισμούς.

«Χρυσάφι» Σκλαβενίτη στους εργαζόμενους – Έκτακτο επίδομα από την εταιρεία

Με έκτακτο επίδομα παροχής ύψους 200 ευρώ ενισχύει το σύνολο των εργαζομένων της η Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης (ΕΥΣ).

Ειδικότερα, όπως αναφέρει το καθημερινό ψηφιακό newsletter για τον κλάδο τροφίμων και ποτών FnB Daily, η Σκλαβενίτης το επόμενο διάστημα σχεδιάζει να διαθέσει έκτακτο επίδομα παροχής ύψους 200 ευρώ στο σύνολο των 29.000 ανθρώπων της για τη στήριξη του ανθρώπινου δυναμικού της εν μέσω των πληθωριστικών πιέσεων.



Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για μια επένδυση προϋπολογισμού 5,8 εκατ. ευρώ από πλευράς της επιχείρησης παράλληλα με τις παροχές που προσφέρει η Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης στο προσωπικό της, όπως προβλέπει και η επιχειρησιακή σύμβαση της εταιρείας για το διάστημα 2021-2023.

Στις παροχές περιλαμβάνεται ομαδικό πρόγραμμα Ασφάλισης Ζωής & Υγείας για όλους τους εργαζομένους της, οι οποίοι δικαιούνται έκπτωση 5% για αγορές ειδών ευρείας κατανάλωσης και 10% για αγορές ειδών οικιακού εξοπλισμού από τα καταστήματα της επιχείρησης.

Επιπλέον, η διάθεση μηνιαίων δωροεπιταγών 50 ευρώ σε τρίτεκνους εργαζομένους και μηνιαία δωροεπιταγή 100 ευρώ ανά παιδί σε εργαζόμενους με παιδιά με ειδικές ανάγκες και άλλες.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Από το Blogger.