Οι δύσκολες ώρες του Μένιου στην φυλακή: “Ήμουν με αυτόν που σκότωσε τη γιαγιά του και την έβαλε στο μπλέντερ”

featured image


Για την υπόθεση των στημένων επιθέσεων στο σπίτι αλλά και όσα βίωσε το διάστημα που έμεινε στη φυλακή μίλησε ο Μένιος Φουρθιώτης.

Όπως δήλωσε ο ίδιος στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», κοιμόταν «δίπλα με τον άνθρωπο ο οποίος σκότωσε τη γιαγιά του και την έβαλε στο μπλέντερ».

Αναφερόμενος στην υπόθεση που εκδικάζεται τόνισε πως «από την απολογία μου τόνισα πολλές φορές, κάτι που δεν χρειάζεται κάποιος να είναι δικαστής για να δει τι συμβαίνει για το σενάριο επιστημονικής φαντασίας που στήθηκε, πως όλη η δικογραφία προκύπτει από έναν αριθμό τηλεφώνου».



Και πρόσθεσε: «Έκανα ερωτήσεις αλλά απαντήσεις η έδρα δεν δίνει όταν απολογείσαι. Κατέθεσα στην Αστυνομία δύο αιτήματα για να κληθεί ο κάτοχος και χρήστης του τηλεφώνου. Για το τηλέφωνο κάποιου άλλου με προφυλάκισαν. Δεν υπήρχε κανένα άλλο στοιχείο».

«Δεν έχω τίποτα να φοβηθώ, ξέρω ότι είμαι αθώος και είμαι αθώος. Ο νόμος, τα ποινικά, η δικονομία θέλει απτές αποδείξεις για να καταδικαστεί κάποιος. Και δεν είναι αστείο. Για εμένα όλη αυτή τη βλάβη ποιος θα μου την πληρώσει;», κατέληξε ο παρουσιαστής.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Από το Blogger.