Νέο ξέσπασμα της Τζούλιας Νόβα: «Είστε δυστυχισμένοι επειδή νομίζετε πως εμείς οι διάσημοι ζούμε τέλειες ζωές χωρίς προβλήματα»

featured image


Ένα βίντεο μέσω του οποίου απευθύνεται στις μητέρες, που παραπονιούνται για την καθημερινή κούραση δίπλα στα μικρά τους παιδιά, δημοσίευσε πριν λίγες μέρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Τζούλια Νόβα.

«Θέλω να μιλήσω σε όλες εσάς οι οποίες μονίμως παραπονιέστε για το πόσο κουρασμένες είστε από τα παιδιά σας. Δηλαδή πραγματικά, δικιά σας απόφαση δεν ήταν να τα γεννήσετε; Κι εγώ θέλω να βγω βόλτες με τις φίλες μου αλλά δεν μπορώ. Εντάξει δεν πειράζει, λίγος καιρός δεν έμεινε μέχρι να μεγαλώσει; όχι; Ζωή να έχουμε και κάποια στιγμή οι βόλτες θα έρθουν. Πόσο πολύ σας καταλαβαίνω», είπε το μοντέλο στο βίντεο που ανήρτησε στο Instagram.

Ωστόσο, η Τζούλια Νόβα δέχθηκε πολλά αρνητικά σχόλια για την ανάρτηση αυτή και θέλησε το απόγευμα της Κυριακής να απαντήσει με μια νέα ανάρτηση στο Instagram.

Η ανάρτηση – απάντηση της Τζούλιας Νόβα

«Το μόνο που με θλίβει αυτή την στιγμή είναι πως μπήκα σε μια σελίδα όπου είχαν αναρτήσει αυτό το χιουμοριστικό -αυτοσαρκαστικό βιντεάκι που ανέβασα πριν από μερικές μέρες που μιλαω για τις κουρασμένες Μαμαδες συμπεριλαμβάνοντας και εμένα μέσα και συνειδητοποίησα το πόσοι δυστυχισμένοι άνθρωποι αυτή την στιγμή κυκλοφορούν ανάμεσα μας . Που η μόνη εκτόνωση τους είναι να βγάζουν κακία σε πρόσωπα που ούτε καν γνωρίζουν μόνο και μόνο γιατί το δικό τους μυαλό δημιουργεί ψευδαισθήσεις ότι ζούμε παραμυθένιες ζωές χωρίς προβλήματα, χωρίς άγχη, χωρίς κούραση λες και επειδή έτυχε να εκτεθούμε στην τηλεόραση κάτι έγινε και από απλοί άνθρωποι γίναμε κάτι το διαφορετικό από όλους τους άλλους.



Όλοι ίδιοι είμαστε παιδιά ! Με τα προβλήματα μας, με τις φοβίες, με την κούραση μας, με όλα τα καλά μας και με τα κακά μας. Το ότι δεν σας τα μεταφέρουμε δεν σημαίνει πως τα πάντα είναι παραμυθένια. Δεν πρέπει να το κάνετε αυτό στον εαυτό σας γιατί πλάθοντας τις ζωές μας στο μυαλό σας κατά αυτό τον τρόπο μόνο εσείς γίνεστε δυστυχισμένοι γιατί αυτό σας προκαλεί συναισθήματα τα οποία δεν μπορείτε να τα διαχειριστείτε.

Το αποτέλεσμα είναι να εκθέτετε τον εαυτό σας αρνητικά δημόσια και είμαι σίγουρη ότι κατά βάθος η κακία αυτή που βγάζετε δεν είναι το πραγματικό «είναι» σας αλλά είναι αποτέλεσμα τον αρνητικών συναισθημάτων που δημιουργείτε εσείς οι ίδιοι στον αυτό σας.

Παρόλο που έχω διαβάσει σχόλια -ευτυχώς όχι μέσα από το προφίλ μου αλλά μέσα από τα διάφορα site που κάνατε αναρτήσεις, και με είχαν και έχουν στεναχωρήσει παρά πολύ… σας εύχομαι την κάθε ευτυχία και την επόμενη μέρα που θα ξημερώσει να αποκτήσετε όλα εκείνα που θα σας έκαναν πραγματικά ευτυχισμένους. Δεν κρατάω κακία σε κανέναν. Να περνάτε όμορφα και να θυμάστε πως η ζωή είναι πολύ μικρή για να την αναλώνετε με όλα αυτά τα κακά συναισθήματα. Φιλιά πολλά», έγραψε η Τζούλια Νόβα.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Από το Blogger.