Εβγαζε γούστα ο πατέρας Αντώνιος με τα λεφτά των δωρητών!

featured image


Εθελοντές και πρώην εργαζόμενοι σε δομές της «Κιβωτού» περιγράφουν σκηνές, που έβλεπαν λίγοι και στιγμές, που τους είχαν προβληματίσει.

Μετά τον σάλο, που προκάλεσαν οι αποκαλύψεις για την «Κιβωτό του Κόσμου», μια σειρά από στόματα, που έμεναν κλειστά για χρόνια, ανοίγουν στο LIVE NEWS για τον πατέρα Αντώνιο και την πρεσβυτέρα, που μπροστά στις κάμερες δήλωναν φιλάνθρωποι, μακριά από κάθε είδους σκοπιμότητα, με μοναδικό στόχο να βοηθήσουν ταλαιπωρημένα παιδιά.

Οι μαρτυρίες

Εθελοντές και πρώην εργαζόμενοι σε δομές της «Κιβωτού» περιγράφουν στο LIVE NEWS σκηνές, που έβλεπαν λίγοι και στιγμές, που τους είχαν προβληματίσει, με τον πατέρα Αντώνιο να οδηγεί κατά διαστήματα μια Porsche Cayenne και την πρεσβυτέρα ένα εξίσου πολυτελές τζιπ με φιμέ τζάμια, που κοστίζει πάνω από 100.000 ευρώ.

«Ερχόντουσαν και ο πατήρ Αντώνιος και η πρεσβυτέρα, με πανάκριβα αυτοκίνητα, στη δομή στην Πωγωνιανή. Porsche Cayenne με φιμέ τζάμια».

Μετά από 7μερη κρουαζιέρα με παιδιά της «Κιβωτού», ο πατέρας Αντώνιος αποβιβάζεται στο λιμάνι του Πειραιά και ορισμένοι από τους επιβάτες τον βλέπουν να κατευθύνεται σε σημείο, που τον περίμενε οδηγός, μπροστά από ένα άλλο πολυτελές τζιπ.

«Όταν αποβιβάστηκαν (…) μπήκε αυτός σε ένα μεγάλο τζιπ Mercedes αυτός, με σκούρα τζάμια για να μη φαίνεται, με οδηγό».



Οι κρουαζιέρες και η επιλογή

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού, Mega, στις κρουαζιέρες δεν πήγαιναν όλα τα παιδιά, αλλά λίγα και εκλεκτά, όπως καταγγέλλουν πρώην εργαζόμενοι της οργάνωσης.

Η επιστροφή στην Αθήνα, έβρισκε τον πατέρα Αντώνιο και την πρεσβυτέρα είτε στη Ραφήνα, είτε στην περιοχή της Βραυρώνας όπου βρίσκονταν οι δύο μεζονέτες τους.

Μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται να δοθούν απαντήσεις για τις αγορές των ακινήτων, αλλά και για τα πανάκριβα αυτοκίνητα, που κέντριζαν τα βλέμματα.

έρευνα συνεχίζεται και τα ερωτήματα για την αθέατη όψη της «Κιβωτού» τα τελευταία χρόνια πληθαίνουν με το πέρασμα των ημερών.

Την ίδια στιγμή, η ιστοσελίδα «mononews» γράφει:

Ποιος μεγάλος επιχειρηματίας “κάνει” κολλητή παρέα με τον Πατέρα Αντώνιο;

Μάλιστα τον πήγαινε τα καλοκαίρια βόλτες με το μεγάλο σκάφος του στην Σκιάθο και τα άλλα νησιά του Βορείου Αιγαίου.

Το θέμα είναι εάν υπάρχουν φωτογραφίες με τον επιχειρηματία και τον Πατέρα.

Και σκαφάτος, λοιπόν, ο πατήρ Αντώνιος!!!





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Από το Blogger.