Αυτός είναι ο 30χρονος Αλβανός που πάτησε και εγκατέλειψε 21χρονη στην Θεσσαλονίκη

featured image


Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει η 21χρονη κοπέλα που παρασύρθηκε από ασυνείδητο οδηγό τα ξημερώματα της Τρίτης στην οδό Εγνατία, στη Θεσσαλονίκη. Η κατάσταση της υγείας της κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρή. Παραμένει διασωληνωμένη στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπαγεωργίου.

Ο οδηγός του οχήματος στην προσπάθειά του να διαφύγει από το σημείο του συμβάντος πάτησε και δεύτερη φορά την άτυχη 21χρονη, προκαλώντας της σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή αφήνοντας πίσω του την νεαρή σοβαρότατα τραυματισμένη.

Σεσημασμένος ο οδηγός

Από τη στιγμή εκείνη ξεκίνησαν επισταμένες έρευνες της Αστυνομίας για να εντοπιστεί ο οδηγός του σκούρου οχήματος. Οι έρευνες έφεραν άμεσα αποτέλεσμα. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του thestival.gr, η Αστυνομία γνωρίζει ότι το άτομο που οδηγούσε το όχημα και τραυμάτισε σοβαρά την 21χρονη είναι ένας σεσημασμένος 30χρονος Αλβανός.



Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες μαζί του στο αυτοκίνητο βρισκόταν μια νεαρή κοπέλα.

Ο 30χρονος έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές για υπόθεση ναρκωτικών καθώς είχε συλληφθεί με μεγάλη ποσότητα χασίς. Ο δράστης αποφυλακίστηκε υπό όρους ενώ η αστυνομία δίνει μάχη για να τον εντοπίσει. Εικάζεται ότι θα επιχειρήσει να διαφύγει στην Αλβανία.

Έλληνας παραβατικός και ο ιδιοκτήτης

Ο 30χρονος Αλβανός εγκατέλειψε το όχημα στην περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης λίγες ώρες μετά το τροχαίο. Το αυτοκίνητο δεν ανήκει στον ίδιο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του thestival.gr, η έρευνα των αστυνομικών της Τροχαίας Θεσσαλονίκης «έδειξε» τον ιδιοκτήτη του οχήματος.

Πρόκειται για έναν Έλληνα 44 ετών, ο οποίος έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών και για ενδοοικογενειακή βία.

Μέχρι στιγμής παραμένει άφαντος…





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Από το Blogger.