Ο Πάριος χώρισε με την εντυπωσιακή αεροσυνοδό μετά απο διαφωνία με τα παιδιά του

featured image


Ο γνωστός τραγουδιστής δεν είναι πλέον μαζί με την εντυπωσιακή ξανθιά, η οποία συνεχίζει να πετάει στα σύννεφα, αλλά χωρίς τον αγαπημένο τραγουδιστή.

Μια μεγάλη ανατροπή έρχεται και πάλι στη ζωή του Γιάννη Πάριου.

Ο τραγουδιστής του έρωτα, μετά από αρκετό διάστημα από το χωρισμό του με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, έζησε έναν μεγάλο έρωτα με μια νεαρή αεροσυνοδό. Το όνομά της Στέλλα Δόντση. Ενα κορίτσι χαμογελαστό, το οποίο στάθηκε με διακριτικότητα στο πλευρό του Γιάννη Πάριου.

Η ίδια πριν ένα χρόνο περίπου, είχε ανεβάσει στα social media ένα βιντεάκι από συναυλία του Γιάννη Πάριου, ίσως το μόνο στοιχείο για τον καλό της στους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το περασμένο καλοκαίρι η Στέλλα Δόντση βρέθηκε για τις διακοπές της στο αγαπημένο νησί του Γιάννη Πάριου, την Πάρο.

Και, όλα έδειχναν να πηγαίνουν τέλεια ανάμεσα στο ζευγάρι, το οποίο έδειχνε να ζει έναν πολύ μεγάλο έρωτα. Όμως, τα πράγματα δεν είναι πλέον έτσι και σύμφωνα με πληροφορίες, ο τραγουδιστής και η όμορφη αεροσυνοδός δεν είναι πλέον μαζί.



Γιατί την άφησε

Όπως λένε πηγές από το πολύ στενό περιβάλλον του Γιάννη Πάριου η σχέση αυτή τελείωσε πρόσφατα και πολύ απότομα, όταν ο τραγουδιστής του έρωτα αποφάσισε να γράψει τους τίτλους τέλους. Κι αυτό επειδή υπήρχε μια μεγάλη διαφωνία με την αγαπημένη του, μια διαφωνία που φαίνεται ότι ήταν αδύνατο να ξεπεραστεί.

Επιπλέον, τα τρία παιδιά του δεν έβλεπαν με καθόλου καλό μάτι την συγκεκριμένη σχέση του πατέρα τους, κάτι που φυσικά ο ίδιος μέτρησε πολύ.

Δείτε τι αναφέρει πρωτοσέλιδο περιοδικού:

Ακολο





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Από το Blogger.