«Θα πέσετε από τα σύννεφα με ό,τι βγει στο “φως”» -Έτοιμος να επιστρατεύσει τα… βαφτιστήρια ο ιερέας!

featured image


Αν και «άφαντος», ο πατέρας Αντώνιος, ο οποίος μέσω εκπροσώπων του έχει δηλώσει πως βρίσκεται στη διάθεση των αρχών, καθώς, ουσιαστικά, προς το παρόν δεν έχει κατηγορηθεί επίσημα για κάτι, περνά μαζί με την πρεσβυτέρα και τους στενούς τους συνεργάτες στην «αντεπίθεση», υποστηρίζοντας ότι δεν υπάρχει καμία ασέλγεια σε κανένα παιδί.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του STAR ελάχιστοι είναι εκείνοι που έχουν μιλήσει το τελευταίο διάστημα με τον ίδιο τον πατέρα Αντώνιο, ο οποίος υποστηρίζει: «Καμία ασέλγεια δεν υπάρχει σε κανένα παιδί. Θα απαντήσω σε όλα. Θα πέσετε από τα σύννεφα με ό,τι βγει στο “φως”. Ο καθένας θα αναλάβει τις ευθύνες του».

Από την «Κιβωτό του Κόσμου» πέρασαν 50 δικηγόροι, τις επαφές με τους οποίους έκανε η πρεσβυτέρα και ο Ιρακινός διευθυντής της δομής, καταλήγοντας σε τρεις από αυτούς, οι οποίοι, πλέον, τούς ζητούν στοιχεία για να μπορέσουν να αποκρούσουν τις -ολοένα αυξανόμενες- κατηγορίες. Όσον αφορά στην πρεσβυτέρα Σταματία Γεωργαντή, δήλωσε σήμερα πως «δεν έχουν στοιχεία για όλα αυτά που λένε. Μας βομβαρδίζουν από παντού. Δε γνωρίζαμε τίποτα για το κλουβί που λένε και τις τιμωρίες. Δεν ψάχνουμε στοιχεία για να αθωωθούμε, γιατί δεν έχουμε κάνει τίποτα. Δώσαμε τα σπλάχνα μας για τα παιδιά».



Από την πλευρά τους, τα «πρωτοπαλίκαρα» του πατέρα Αντωνίου ρίχνουν ευθύνες σε κυβέρνηση και Αρχιεπισκοπή και θεωρούν ότι ο ιερέας ανεβαίνει Γολγοθά. «Ο πατέρας (Αντώνιος) θα αποκαθηλωθεί, θα σταυρωθεί και θα αναστηθεί», αναφέρουν προσδίδοντας… «μεσσιανική» υπόσταση στον ιδρυτή της «Κιβωτού».

Η στρατηγική που θα ακολουθήσουν

Η αντεπίθεση του πατέρα Αντωνίου και της πρεσβυτέρας σε όσους τους κατηγορούν θα αρχίσει «επίσημα» με τα δεκάδες βαφτιστήρια τους, που θα βγουν να μιλήσουν για τα καλά που έχει κάνει η ΜΚΟ.

Όσον αφορά δε στον ίδιο τον πατέρα Αντώνιο, έχει δηλώσει πως οτιδήποτε είναι να πει θα το πει στο δικαστήριο, αν και εφόσον κληθεί να καταθέσει. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, τη νομική ομάδα δεν τη φοβίζουν οι κατηγορίες για ασέλγεια και για κακοποιήσεις, καθώς θεωρούν ότι δεν θα σταθούν στο δικαστήριο.

Από την άλλη, μεγάλη είναι η αγωνία τους αναφορικά με τον οικονομικό έλεγχο που συντελείται τα τελευταία 24ωρα στην «Κιβωτό» και το τι θα δείξει αυτός. Αν, για παράδειγμα, οι ελεγκτές εντοπίσουν πάνω από 120.000 ευρώ σε υπεξαίρεση ή φοροδιαφυγή, τότε οι επικεφαλής της ΜΚΟ θα είναι αντιμέτωποι με κακούργημα.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Από το Blogger.