«Σκοτώθηκαν» Λιάγκας - υπερασπιστής του Αντωνίου: «Ψεύτης ο 19χρονος κι εσύ δικαστής»

featured image


Απορρίπτει τις καταγγελίες σε βάρος του πατέρα Αντωνίου και άλλων στελεχών της δομής ένας πρώην φιλοξενούμενος της «Κιβωτού του Κόσμου» στη δομή της Χίου. Ο νεαρός από τη Χίο, ο οποίος βρίσκεται στην δομή της ΜΚΟ εδώ και 15 χρόνια, τα τελευταία εκ των οποίων και ως εργαζόμενος σε αυτήν ως οδηγός θεωρεί ότι ο 19χρονος που κατήγγειλε ασέλγεια σε βάρος του από στέλεχος της «Κιβωτού» λέει ψέματα.

Ο ίδιος, μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό», δήλωσε ότι για το χρονικό διάστημα των έξι μηνών τον είχε φιλοξενήσει στο σπίτι του και δεν τον θεωρεί αξιόπιστο. Ό ίδιος μάλιστα δήλωσε πως ο 19χρονος δεν ξέρει για ποιο λόγο έκανε αυτές τις καταγγελίες. Ερωτηθείς σχετικά είπε πως και ο ίδιος έκανε συχνά μασάζ στον πατέρα Αντώνιο, επειδή τον έβλεπε σαν πατέρα του και ήθελε να τον ξεκουράζει, ενώ αποκάλυψε πως πολλά παιδιά, μεταξύ των οποίων ο ίδιος, έδενε τα κορδόνια στον ιερέα, καθώς έλεγε πως υπέφερε από την μέση του.



Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στον «αέρα» της εκπομπής «Το πρωινό» επικράτησε ένταση μεταξύ του Γιώργου Λιάγκα και του Τσαμπί όταν ο δεύτερος αποκάλεσε τον παρουσιαστή «δικαστή». «Οι δημοσιογράφοι ξαφνικά έγιναν δικαστές. Είσαι δικαστής», είπε ο Τσαμπί απευθυνόμενος στον Γιώργο Λιάγκα.

«Μιλάς με έναν άνθρωπο που αν δεν το ξέρεις ήμουν στο πλευρό του πατέρα Αντωνίου και έχω βοηθήσει όσο λίγοι δημοσιογράφοι την Κιβωτό του Κόσμου. Είναι ντροπή σου να λες για εμένα ότι είμαι δικαστής. Έχω πει μακάρι αυτά που λέγονται να είναι ψέματα. Κανείς δεν θέλει ένας άνθρωπος με ράσο που είχε ένα όραμα και το υλοποίησε να έχει κάνει τα πράγματα για τα οποία καταγγέλλεται», απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας. Ο νεαρός φιλοξενούμενος στη δομή της Κιβωτού κατά τη διάρκεια της ομιλίας του θέλησε να αποκαλύψει το όνομα του 19χρονου, κάτι το οποίο δεν του επέτρεψαν οι δημοσιογράφοι στο πλατό.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Από το Blogger.