Η δραματική στιγμή που γερμανικός ποιμενικός σώζει εξάχρονο από την επίθεση σκύλου

featured image


Ένα εξάχρονο αγόρι από τη Φλόριντα κινδύνευσε σοβαρά όταν δέχτηκε επίθεση από τον σκύλο ενός γείτονα – Η ηρωική παρέμβαση του Τανκ έγινε viral.

Δραματικό βίντεο κάνει τον γύρο του κόσμου, με πρωταγωνιστή έναν γερμανικό ποιμενικό, ο οποίος σώζει τον εξάχρονο γιο των ιδιοκτητών του από την επίθεση ενός άλλου σκύλου.

Βίντεο που προβλήθηκαν σχεδόν 45 εκατομμύρια φορές στο TikTok δείχνουν ένα γερμανικό ποιμενικό ονόματι Τανκ, να παίζει αρχικά με το παιδάκι μπροστά από το σπίτι τους στη Φλόριντα.



Ξαφνικά, ένας άλλος σκύλος τρέχει προς το μέρος τους, με τον Tank να περνά αμέσως σε λειτουργία άμυνας. Καθώς ο επίδοξος επιτιθέμενος πλησιάζει, ο Τανκ απομακρύνει το αγόρι από τη μέση και έρχεται αντιμέτωπος με τον άλλο σκύλο.

Ο Τανκ χτυπά το επιθετικό ζώο και το ακολουθεί μέχρι να βρεθεί σε ασφαλή απόσταση – ακόμη και γυρίζοντας πίσω για να βεβαιωθεί ότι το νεαρό αγόρι που έσωσε είναι εκτός κινδύνου.

Δεν ήταν ο μόνος ήρωας, με το άλλο σκυλί της οικογένειας, ένα πίτμπουλ, να σπεύδει επίσης να βοηθήσει για να απομακρυνθεί η απειλή.

Δείτε το βίντεο:





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Από το Blogger.