Σία Βοσκανίδου: «Όταν είσαι μία πολύ ωραία γυναίκα είναι δύσκολο να κάνεις σχέση»

featured image




Η Σία Βοσκανίδου μιλάει για την καριέρα της μετά το ριάλιτι και μεταξύ άλλων αποκαλύπτει ποιον θα διάλεγε ανάμεσα σε Αλέξη Παππά και Παναγιώτη Βασιλάκο. Επίσης αποκάλυψε πως είναι οι σχέσεις της με τους άντρες της.

Για την καριέρα της ως τραγουδίστρια, η Σία Βοσκανίδου είπε: «Πάντα μου άρεσε, αλλά επαγγελματικά μετά το Bachelor, αφού είχα βγάλει το “Δεν γίνεται”, που το είχα γράψει μέσα στη βίλα. Και μετά μου έγινε η πρόταση να τραγουδήσω σε ένα κέντρο και έτσι συνεχίζω την πορεία μου».

Για το εάν θα πήγαινε σε μουσικό talent show, η Σία Βοσκανίδου απάντησε: «Θα πήγαινα σε σόου μουσικής τύπου “Fame Story”, που είναι ριάλιτι».







Στη συνέχεια η ίδια αποκάλυψε ότι έχει δεχθεί πρόταση για την τηλεόραση κι ότι έγινε μετά το Bachelor αλλά δεν τα πολυβρήκανε, ενώ για την πορεία της ως μοντέλο είπε: «Δεν μπορείς να ζεις στην Ελλάδα από το μόντελινγκ, πρέπει να το κάνεις σαν χόμπι»

Σε σχετική ερώτηση, για το ποιον θα διάλεγε ανάμεσασ τον Αλέξη Παππά και τον Παναγιώτη Βασιλάκο, η Σία Βοσκανίδου απάντησε: «Εμφανισιακά εννοείται ότι ο Παναγιώτης είναι κούκλος, είναι για Χόλιγουντ, αλλά νομίζω ότι θα ταίριαζα περισσότερο με Αλέξη Παππά».

Σία Βοσκανίδου: Το σχόλιο της για την εμφάνιση που προκάλεσε σούσουρο

Τέλος, η πρώην παίκτρια του Bachelor, σχολίασε:

«Όταν είσαι μία πολύ ωραία γυναίκα είναι δύσκολο να κάνεις σχέση, γιατί πολλοί άντρες έχουν ανασφάλειες, σαν να σε φοβούνται. Και εμένα μου το έχουν βγάλει αυτό πολλοί άνδρες όχι λίγοι».

Δείτε το βίντεο:


Πηγή : i-diakopes.gr





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Από το Blogger.