Και κλάμα ο Μπιμπιλας! Έκοψαν την σκηνή του απο το Crown

featured image


H παραγωγή του «The Crown» αποφάσισε να αφαιρέσει τη σκηνή με τον Σπύρο Μπιμπίλα από τη σειρά.

Μυστήριο και ερωτηματικά προκάλεσε το γεγονός ότι ο Σπύρος Μπιμπίλας δεν εμφανίστηκε στο πρώτο επεισόδιο της 5ης σεζόν της σειράς «The Crown», παρότι το όνομά του υπήρχε κανονικά στους τίτλους.

Ο λόγος ήταν επειδή ήταν πάρα πολλές οι σκηνές που έπρεπε να μπουν στο επεισόδιο της σειράς του Netflix, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να γίνει και δεύτερο μοντάζ και να φύγουν κάποια παραπάνω πλάνα που είχαν γυριστεί.



Για αυτόν τον λόγο, σύμφωνα με το «Στούντιο 4» δεν είδαμε τον Σπύρο Μπιμπίλα στη σκηνή που θα υποδυόταν τον Γιάννη Λάτση την ώρα που υποδέχεται τον πρίγκιπα Κάρολο και την Νταϊάνα με τα δύο παιδιά τους, στη θαλαμηγό «Alexander» το καλοκαίρι του 1992 στην Ιταλία.

Ο ίδιος ο Σπύρος Μπιμπίλας μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για το «κόψιμο» της σκηνής του από την σειρά, ανέφερε σχετικά: «Η σκηνή αυτή δεν υπάρχει. Υπάρχω μόνο στους τίτλους και φαίνομαι ως μορφή διότι υπάρχει κάποιος λόγος που δεν μου τον έχουν εξηγήσει. Μάλλον είναι πολύ ιδιαίτερος ο λόγος και δεν μπορώ να επεκταθώ. Η σκηνή αυτή η 5λεπτη δεν υπάρχει, κόπηκε. Επομένως, πάμε παρακάτω… Συμβαίνει αρκετά συχνά αυτό σε σειρές».





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Από το Blogger.