Τους βγήκε… ξινή η Μύκονος: Είδαν την απόδειξη και «έμειναν», πλήρωσαν 2 μηνιάτικα για μία αστακομακαρονάδα

featured image

Η Μύκονος βγήκε ξινή σε τουρίστριες, οι οποίες κλήθηκαν να πληρώσουν ένα εξωφρενικό ποσό σε εστιατόριο του νησιού, για μία αστακομακαρονάδα.

Οι τουρίστριες αποφάσισαν να μιλήσουν στη βρετανική εφημερίδα “Daily Mail”, η οποία με τη σειρά της ανέδειξε το θέμα.

Πρόκειται για τη δεύτερη καταγγελία, μέσα σε λίγες μέρες, για εστιατόριο στο νησί των Ανέμων, το οποίο χρεώνει «χρυσό» τα πιάτα του και ακολουθεί μία επιθετική τακτική όταν ο πελάτης εκφράζει τη διαμαρτυρία του.

Ειδικότερα, η 43χρονη Σέριλ κατήγγειλε ότι η παρέα των φίλων της παραπλανήθηκε, εκφοβίστηκε και εξαπατήθηκε, προκειμένου να πληρώσει 1.536 ευρώ για φαγητό που δε δικαιολογούσε αυτή την εξωφρενική τιμή.


Η Μύκονος δέχεται αρνητική διαφήμιση λόγω των εξωφρενικών τιμών στην εστίαση

Η παρέα παρήγγειλε ένα πιάτο καλαμαράκια, μια αστακομακαρονάδα, μια σαλάτα και ένα ψωμί σε γνωστό εστιατόριο στον Πλατύ Γιαλό.


Η μητέρα δύο παιδιών επεσήμανε ότι η παρέα επισκέφθηκε τη Μύκονο στις 3 Μαΐου και οι διακοπές τους καταστράφηκαν από την πρώτη βραδιά, αφού ο ιδιοκτήτης και το προσωπικό του εστιατορίου τους στρίμωξαν, όταν τόλμησαν να αμφισβητήσουν τον αστρονομικό λογαριασμό.

Όπως σημείωσε η ίδια «όλοι οι άνδρες στο εστιατόριο σηκώθηκαν και μας περικύκλωσαν, ήταν τουλάχιστον πέντε, σχεδόν μας έκλεισαν την είσοδο. Ήταν μια πολύ, πολύ τρομακτική κατάσταση γιατί ήμασταν έξι γυναίκες που μας περικύκλωναν πέντε άνδρες».




Από το Blogger.