Όλα όσα δεν είδατε απο την συνάντηση Μπάιντεν-Μητσοτάκη

featured image

Λίγες ώρες μετά το τέλος της συνάντησης του Τζο Μπάιντεν με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Λευκό Οίκο οι εκτιμήσεις, οι αναλύσεις και τα σχόλια… πάνε κι έρχονται. Εξαιρετικά ενδιαφέροντα όλα, αλλά σαν τα παρασκήνια δεν έχει!

Το GreekReportet.com δημοσίευσε ένα βίντεο που δείχνει στιγμές της συνάντησης του Αμερικανού Προέδρου με τον Έλληνα Πρωθυπουργό.

Μια από αυτές που ξεχωρίζουν είναι και ο διάλογος των δύο ανδρών περί «Μπαϊντενόπουλου»-«Μπαϊντενάκη», κατά το Μητσοτάκης, όπως ακούγεται να σχολιάζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Φαίνεται ξεκάθαρα επίσης, ότι κατά τα πρώτα σχόλια μπροστά στην κάμερα, ο Τζο Μπάιντεν διαβάζει το χαρτί που έχει πάνω στα πόδια του το οποίο έγραφε προφανώς όσα έπρεπε να πει. Πιθανόν αυτό να ήταν ένα δείγμα… αγγαρείας για τον Αμερικανό Πρόεδρο.



Όμως, αν κρίνουμε από τις συνεχείς ελλείψεις συγκέντρωσης και προσανατολισμού που έχει τελευταία ο Μπάιντεν, τότε μάλλον δικαιολογείται το χαρτί με τις… οδηγίες.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε και η παρουσία στο Λευκοί Οίκο του νέου Αμερικανού πρέσβη στην Ελλάδα, Τζορτζ Τσούνης, τον οποίο υποδέχθηκε πολύ θερμά ο «πλανητάρχης».




Από το Blogger.