Eurovision 2022: "Αδερφές" και νεοναζί έκαναν πάρτι μαζί! – Οι ευχές στο Τάγμα Αζόφ και η «καλή αδερφή» Γ.Καπουτζίδης

featured image

Πόσα τηλεοπτικά σκουπίδια μπορεί να αντέξει το μυαλό του μέσου ανθρώπου; Πολλά, απ’ότι φαίνεται, ειδικά αν είναι πασπαλισμένα με το γκλίτερ της «αδερφής Καπουτζίδη», όπως ο ίδιος χαρακτήρισε τον εαυτό του, δηλώνοντας -για πολλοστή φορά- ότι είναι «ομοφυλόφιλος» με έναν άλλο τρόπο.

«Στο καπάκι» είχαμε και μια ισχυρή «δόση» νεοναζί του Τάγματος Αζόφ στο οποίο έστειλαν τις ευχές τους οι Ουκρανοί του συγκροτήματος Kalush Orchestra από την Ουκρανία που με το τραγούδι “Stefania” κέρδισαν την εφετινή Eurovision στο Τορίνο της Ιταλίας!

Ναι, έστειλαν τις ευχές τους στο Αζόφσταλ, όπου οι νεοναζί έχουν κρυφτεί για να γλιτώσουν το αναπόφευκτο: Την τιμωρία για τα εγκλήματά τους.

Και αν το σκηνικό των Ουκρανών ήταν απολύτως αναμενόμενο, στον πιο στημένο τελικό της ιστορίας, η «καλή αδερφή», όπως χαρακτήρισε τον εαυτό του ο παρουσιαστής της ΕΡΤ Γιώργος Καπουτζίδης, φρόντισε για άλλη μια φορά να δηλώσει δημοσίως ότι κάνει σεξ με άντρες ή για να το πούμε πιο λαϊκά και καθαρά ότι «πηδιέται» με άντρες.

Ποιος του είπε ότι μας ενδιαφέρει με ποιον πηδιέται;

Και ποιος του είπε ότι οι Έλληνες πληρώνουν την ΕΡΤ για να τους ενημερώνει ο Καπουτζίδης ή ο κάθε Καπουτζίδης ότι είναι «αδελφή« και ειδικά «καλή αδελφή», όπως αυτοχαρακτηρίστηκε.

Έχει δικαίωμα να πηδιέται με όποιον θέλει, αλλά δεν έχει δικαίωμα να μπαίνει μέσα στα σπίτια των Ελλήνων και να δηλώνει την «ιδιαιτερότητά του» με το κόστος να το πληρώνουν οι Έλληνες πολίτες.


Τι ακριβώς είπε; «Την Πέμπτη που σχολίαζα τη Σουηδία, κάποιος μου έγραψε ότι είμαι κακιά αδερφή. Που αδερφή είμαι, αλλά είμαι καλή. Κι όμορφη κι έξυπνη και πετυχημένη. Και μη σοκάρεστε, μη σοκάρεστε. Αυτά πρέπει να τα συζητάμε. Και να τα συζητάμε ανοιχτά. Αν δεν τα συζητήσουμε, δεν θα τα αντιμετωπίσουμε ποτέ»!


Δεν σοκαρίστηκε κανένας. Και δεν θεωρούμε ότι πρέπει «να αντιμετωπίσουμε κάτι».

Ξέρουμε ότι είναι ομοφυλόφιλος από τις δικές του δηλώσεις, αφού το διατυμπανίζει σε κάθε τοποθέτησή του.

Για εμάς, βέβαια, δεν τίθεται καν ο χαρακτηρισμός «αδελφή».

Είναι υποτιμητικός για τους ομοφυλόφιλους και ανήκει σε μια άλλη εποχή, όπου είναι γεγονός ότι η σεξουαλικότητα των ανθρώπων καταπιεζόταν, αλλά είναι ντροπή να ακούγεται σήμερα.

Αλλά από την στιγμή που ο Γιώργος Καπουτζίδης θέλει να τον λέμε έτσι θα σημειώσουμε ότι δεν ξέρουμε αν είναι «κακιά« ή «καλή αδελφή». Υποψιαζόμαστε όμως ότι είναι «κομπλεξική αδελφή».

Γιατί το να είσαι ομοφυλόφιλος είναι δικαίωμά σου.

Το να είσαι διακριτικός ως άνθρωπος, είτε είσαι ομοφυλόφιλος είτε ετεροφυλόφιλος, είτε αμφισεξουαλικός, είτε οτιδήποτε άλλο σημαίνει ότι είσαι αξιοπρεπής και σέβεσαι αυτούς τους οποίους απευθύνεσαι, καθώς πρόκειται για την προσωπική σου ζωή.

Ποτέ δεν ακούσαμε από την κρατική τηλεόραση να βγαίνει ένας παρουσιαστής ακόμα και μιας τέτοιας σκουπιδο-εκδήλωσης και να δηλώνει «Είμαι επιβήτορας» ή «Είμαι πηδηχταράς».

Γιατί θα ήταν αντιαισθητικό, αντιεπαγγελματικό, θα ήταν ξεφτίλα, ντροπή κι επικίνδυνο για την ψυχική υγεία των μικρών παιδιών και των μεγαλύτερων που είναι στην ευαίσθητη ηλικία της εφηβείας, αγοριών και κοριτσιών

Αλλά ο Γιώργος Καπουτζίδης, ένιωσε την ανάγκη να δηλώσει στο πανελλήνιο ότι είναι «καλή αδελφή».

Ε, λοιπόν για να μιλήσουμε στην γλώσσα του, στ’αρχ..δια μας αν είσαι «καλή» ή «κακιά» αδελφή ή αν είσαι «αδελφή», γενικώς.


Από το Blogger.