«Συμπεριφέρομαι όπως θα ήθελε»: Συγκινεί η Κατερίνα Μονογυιού μιλώντας για τον αδερφό της, Τζώρτζη

featured image

Στην εκπομπή Όλα Γκουντ βρέθηκε σήμερα η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνα Μονογυιού που μίλησε για το χαμό του αδερφού της.

Η Κατερίνα Μονογυιού παραχώρησε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη, μετά από τον τραγικό θάνατο του αδερφού της, Τζώρτζη Μονογυιού σε τροχαίο δυστύχημα.

Η ίδια και η οικογένειά της δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ο Τζώρτζης Μονογυιός δεν είναι στη ζωή. Ακόμη η οικογένειά του δεν μπορεί να διαχειριστεί το θάνατό του.

Πέντε μήνες μετά από το μοιραίο βράδυ, που στοίχισε την ζωή στον 35χρονο αδελφό της, η Κατερίνα Μονογυιού βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 15 Μαΐου στην τηλεοπτική εκπομπή “Όλα Γκουντ” και μίλησε για πρώτη φορά για όλο αυτό που συνέβη. Η Κατερίνα Μονογυιού μίλησε για τα σύναισθήματά της και το πως το διαχειρίζεται όλο αυτό, ενώ παράλληλα αποκάλυψε γιατί η οικογένειά της έχει επιλέξει τη στάση της σιωπής.


Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Να σας πω κάτι; Όταν φεύγει ένας νέος άνθρωπος, είναι πολύ λυπηρό. Και να σκεφτούμε ότι οι άνθρωποι που φεύγουν πιο γρήγορα, πάνε κοντά στον Θεό, στην αγκαλιά του Χριστού, αναπαύονται και… Δεν θέλω να σταθώ τόσο στον αδελφό μου, όχι γιατί δεν το αξίζει να μιλάω γι’ αυτόν, γιατί μπορεί να βρεθεί κόσμος και να πει ότι εγώ προβάλλομαι μέσα από αυτό το τραγικό γεγονός. Οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί.


Και γι’ αυτό κάναμε σιωπή οικογενειακώς. Και πάντα το συγκεκριμένο γεγονός στη ζωή μας, θα το κρατάμε χαμηλά. Όπως ήταν κι εκείνος άλλωστε… Δεν θα ήθελε κι εκείνος ούτε να με βλέπει να μην προχωράω στη ζωή μου. Συμπεριφέρομαι, όπως θα ήθελε εκείνος… Ήμασταν δεμένα αδέλφια, δεν βρισκόμασταν πολύ συχνά, γιατί κι εκείνος έτρεχε με τα δικά του κι εγώ. Όμως ήταν ένας κανονικός αδελφός, που ήταν δίπλα στην αδελφή του. Προχωράμε»

Δείτε το βίντεο




Από το Blogger.