Aποβολή στο Survivor για χτύπημα στο πρόσωπο: Του έσπασε την μύτη με κουτουλιά (ΒΙΝΤΕΟ)

featured image

Ο Ατζούν για ακόμα μία φορά κλήθηκε να πάρει μία δύσκολη απόφαση, καθώς η κατάσταση μεταξύ των παικτών ξέφυγε!

Το βίαιο σκηνικό που έλαβε χώρα στο ελληνικό Survivor δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο για τον Ατζούν Ιλιτζαλί, ο οποίος είχε κληθεί να διαχειριστεί μια παρόμοια κατάσταση πριν από δύο χρόνια στο ρουμανικό ριάλιτι.

Ο Γιώργος Κατσαούνης αποτελεί παρελθόν από το Survivor. Μπορεί για πολλούς να ήταν το μεγάλο φαβορί ακόμη και για το τρόπαιο, ωστόσο μία κακή στιγμή αρκούσε για να αλλάξει τα πάντα στο παιχνίδι. Ο παίκτης έχασε τον έλεγχο και χτύπησε τον Τάκη Καραγκούνια, με αποτέλεσμα ο Γιώργος Λιανός να ανακοινώσει την αποβολή του από το ριάλιτι επιβίωσης.

Οι κανόνες του Survivor είναι αρκετά αυστηροί στα περιστατικά βίας και τηρούνται ευλαβικά εδώ και πολλά χρόνια. Σε περίπτωση, λοιπόν, που κάποιος παίκτης αγγίξει επιθετικά κάποιον συμπαίκτη ή αντίπαλό του, τότε δεν υπάρχει γυρισμός. Μπαίνει στο αεροπλάνο και επιστρέφει σπίτι του.

Δείτε το βίντεο στο 11.40


Μάλιστα, για τον Τούρκο παραγωγό Ατζούν Ιλιτζαλί, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που καλείται να αντιμετωπίσει ένα σκηνικό βίας στο Survivor. Κάτι αντίστοιχο είχε γίνει και στη ρουμανική εκδοχή του παιχνιδιού που γυριζόταν στον Άγιο Δομίνικο το 2020.


Το σκηνικό έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια ενός αγώνα της αθλήτριας του MMA, Ana Maria Pal. Η παίκτρια από τη Ρουμανία έχασε στον στίβο μάχης και στη συνέχεια δέχθηκε ένα πείραγμα από έναν παίκτη της αντίπαλης ομάδας για την ήττα της.

Εκεί ήταν που η Ρουμάνα αθλήτρια τα «έχασε» και απάντησε με μια δυνατή κουτουλιά πάνω στη μύτη του αντιπάλου της. Το θύμα Andrei Ciobanul έπεσε στην άμμο, κρατώντας τη μύτη του, με το ιατρικό τιμ να μπαίνει αμέσως μέσα, προκειμένου να του παράσχει τις πρώτες βοήθειες.

Η Ana Maria Pal έσπασε τη μύτη του αντιπάλου της και λίγες ώρες αργότερα η παραγωγή του Survivor της ανακοίνωσε πως αποβάλλεται από το παιχνίδι. Όπως δηλαδή είδαμε να γίνεται και στην περίπτωση του Γιώργου Κατσαούνη.

Πηγή: gazzetta.gr




Από το Blogger.